Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Nici GPS-ul nu functioneaza in jurul lui Putin

Nici GPS-ul nu functioneaza in jurul lui Putin

Autor:

Numerosi locuitori ai Moscovei s-au plans pe retelele sociale ca aplicatiile lor mobile care utilizeaza sistemul de pozitionare globala inceteaza sa functioneze in proximitatea Kremlinului, resedinta oficiala a presedintelui Federatiei Ruse.

 

kremlin Nici GPS ul nu functioneaza in jurul lui PutinO anomalie care a fost inregistrata prima data in iunie, afectand in special serviciile de transport (taxiuri Uber) sau pe utilizatorii aplicatiei fenomen Pokemon Go. La fel, un numar mare de participanti la maratonul din Moscova din 25 septembrie s-au plans ca aplicatiile lor de jogging le-au pierdut urma in momentul in care au trecut  pe langa zidurile Kremlinului. putin3 Nici GPS ul nu functioneaza in jurul lui PutinGrigory Bakunov, programator al firmei IT Yandex, a declarat ca propriile investigatii l-au dus la urmatoarea concluzie: un sistem de blocare a GPS a fost instalat in interiorul Kremlinului.

peskov Nici GPS ul nu functioneaza in jurul lui Putin

Până şi purtătorul de cuvânt al Kremlinului s-a rătăcit

O afirmatie neconfirmata  de Administratia prezidentiala. Culmea, purtatorul de cuvant al lui Putin, Dmitri Peskov, a declarat ca el insusi a fost afectat de aceasta anomalie, in timp ce conducea prin centrul Moscovei, dar nu stie motivele acestei disfunctiuni, estimand ca trebuie intrebat Serviciul Federal de Garda, responsabil cu protectia Kremlinului si a inaltilor sai functionari , pentru un posibil raspuns.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!