AcasăOld(VIDEO) Uraganul Irene va lovi sambata dimineata SUA cu peste 150 km/h

(VIDEO) Uraganul Irene va lovi sambata dimineata SUA cu peste 150 km/h

Uraganul Irene 2011

Uraganul Irene  v-a lovi sambata dimineata SUA cu rafale de peste 150 km/h (video). Peste 60 milioane de americani se pregatesc pentru momentul in care uraganul, Ochiul ciclonului va atinge sambata dimineata coasta de est a Statelor Unite, pe directia New York.

Uraganul Irene 2011

Primarul New York-ului, Michael Bloomberg, a ordonat evacuarea a mai multor locuitori, aproximativ 250 000. Autoritatile din North Carolina si New York au declarat stare de urgenta.

Traiectoria uraganului Irene

Uraganul Irene este a fost retrogradat vineri la categoria a doua pe scara Safir – Simpson. Se estimeaza ca uraganul sa loveasca SUA cu rafale de vant mai mari de 150 km/h si cresterea nivelului apelor cu 3-4 metri.

Presedintele Statelor Americii, Barack Obama, a avut un discurs foarte serios privind uraganul Irene: „Daca va aflati pe traiectoria prevazuta a uraganului, este necesar sa luati masuri de precautie, incepand chiar din aceasta clipa. Iar daca primiti ordinul de evacuare, va rog sa-i dati ascultare

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2011/08/avertizarea-autoritatilor-privind-uraganul-Irene.flv[/podcast]

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
709 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger