Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » New York, depasit la criminalitate de Londra

New York, depasit la criminalitate de Londra

Autor:

In premiera, numelor crimelor comise in capitala britanica a fost mai mare decat cel inregistrat in metropola americana, in februarie si in martie, in special datorita cresterii atacurilor cu cutitul in Londra.

 

londra 720x406 New York, depasit la criminalitate de Londra

Comandantul Metropolitan Police, Cressida Dick, a acuzat retelele social-media ca normalizeaza violenta in randul tinerilor

15 persoane au fost ucise in Londra, in luna februarie, fata de 14 in New York, doua orase de dimensiuni similare, potrivit cifrelor politiei. In martie, 22 de crime au fost comise in Londra, fata de 21 in New York. Dar, comparand , de la inceputul anului la acest capitol cele doua orase, New York se afla peste Londra. Potrivit politiei londoneze, din cele 46 de crime comise in capitala Marii Britanii de la incepulul anului, 31 au fost atribuite agresiunilor cu arma alba, un fenomen din ce in ce mai raspandit. Politia a numarat opt ​​crime in ianuarie, 15 in februarie, 22 in martie si una  de la inceputul lunii aprilie. In 2017, 134 de persoane au fost ucise in Londra, incluzandu-le si pe victimele atentatelor teroriste, din care 80 au fost injunghiate. In ultimii trei ani, numarul omuciderilor a crescut cu 40% in capitala britanica. In New York, a scazut cu 87% incepand cu 1990. In perioada aprilie 2016-martie 2017, politia britanica a contabilizat aproape 12.000 de agresiuni cu cutitul in Londra, soldate cu  peste 4400 de raniti. In majoritatea cazurilor, aceste agresiuni nu sunt legate de criminalitatea organizata, ci de indivizi izolati care poarta o arma alba pentru a se simti mai in siguranta sau pentru a impresiona. Fenomenul este din ce in ce mai raspandit insa in randul minorilor, din ce in ce mai numerosi sa poarte un cutit.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!