AcasăNewsNew York: 85 de persoane ranite intr-un accident de feribot

New York: 85 de persoane ranite intr-un accident de feribot

(foto: haberimport.com)

Nu mai putin de 85 de persoane au fost ranite intr-un accident de feribot, in New York, pe raul Hudson.

(foto: haberimport.com)

Tragedia s-a produs miercuri cand un feribot s-a izbit violent de ponton, in Lower Manhattan. Ambarcatiunea transporta aproximativ 300 de navetisti.

Autoritatile au explicat jurnalistilor de peste Ocean ca feribotul nu a putut incetini si s-a izbit cu putere de ponton, fiind grav avariat in partea din fata. Potrivit CNN, impactul a fost foarte puternic si i-a aruncat pe pasageri de pe locurile lor.

Mai multe echipaje de prim-ajutor s-au deplasat in cel mai scurt timp la fata locului pentru a acorda ingrijiri celor raniti. Majoritatea victimelor au beneficiat de ingrijiri medicale pe loc. Doi raniti au fost tranportati la spital in stare critica. Ceva mai tarziu, autoritatile au dezvaluit presei ca una dintre ele este stabila, dar cealalta  se afla in stare critica, iar medicii nu se pot pronunta in privinta sanselor de supravietuire.

“S-a simtit mai mult ca un accident de masina. Ma simt de parca un elefant a cazut pe mine. Am vazut o gramada de persoane cu capurile sparte, care sangerau. A fost o panica totala”, a povestit una dintre victime, potrivit sursei citate.

Acest accident nu este primul, alte 36 de persoane fiind ranite in 2010. Si in 2003 a mai fost o astfel de tragedie in care si-au pierdut viata 11 persoane, iar alte 42 au fost ranite.

author avatar
Andra Nesu
414 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger