Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » New Orleans, invadat de swingeri

New Orleans, invadat de swingeri

Autor:

In fiecare an, cam pe la aceasta data, orasul american New Orleans este luat cu asalt de cel putin 1.000 de cupluri de swingeri, sositi din intreaga lume.

 

swing7 New Orleans, invadat de swingeri

Monogamia este dusmanul declarat al swingerilor

De fapt, New Orleans (cunoscut si pentru superpetrecerile Mardi Gras) gazduieste singura Conventie Internationala a Swingerilor, in care, vreme de o saptamana, cuplurile carora le place sa faca sex si cu alte cupluri vin aici si se simt in largul lor.

swing9 New Orleans, invadat de swingeri

Tinute indraznete gasesti la tot pasul

Se tin discursuri, exista mai multe serii de workshopuri (de imbunatatire a vietii sexuale, despre pozitiile din kama sutra etc), se initiaza partide sex-viteza, se tin petreceri grandioase in care participantii poarta tinute cat mai indraznete, se fac schimburi de „experienta” si totul se incheie cu o mare parada unde fiecare spune ce are de spus despre stilul de viata adoptat. Bineinteles, totul se invarte in jurul aceluiasi subiect: schimbul de parteneri in partidele de sex.

swing New Orleans, invadat de swingeri

Swingul este condimentul acestor oameni

Culmea, multe din cuplurile venite aici sunt casatorite, dar nu dau doi bani pe ceea ce se cheama fidelitate. Taota treaba este ca si celalalt partener sa stie si sa fie de acord cu astfel de practici.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!