Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » NEVERSEA vrea sa reabiliteze Cazinoul din Constanta

NEVERSEA vrea sa reabiliteze Cazinoul din Constanta

Autor:

Organizatorii NEVERSEA, festivalul estival de pe plaja din Constanta, discuta cu municipalitatea despre posibila implicare in proiectul de reabilitare a Cazinoului. 

 

Cazinoul din Constanta la rasarit HDR 720x481 NEVERSEA vrea sa reabiliteze Cazinoul din ConstantaBogdan Buta, managerul general Neversea, aminteste despre campaniile umanitare derulate la Cluj-Napoca de echipa Festivalului UNTOLD, care realizeaza acum NEVERSEA la Constanta. „Vrem sa lasam amprenta asupra comunitatii. Am strans 100.000 euro cu care au fost dotate cu echipament camerele sterile din Spitalul Judetean Cluj“, explica Buta.  El a precizat ca echipa NEVERSEA va demara la editia din anul acesta (a doua a festivalului lansat in vara 2017) o campanie de strangere de fonduri destinate nevoilor comunitatii. Cazinoul va fi conservat de Primaria Constanta pana de Ziua Dobrogei, serbata la 14 Noiembrie – ce marcheaza intrarea trupelor romanesti in provincie la 1878. Primarul Fagadau spera ca pana atunci licitatia organizata si de Compania Nationala de Investitii sa fie finalizata si sa nu mai existe contestatii care sa impiedice procesul de atribuire a lucrarii de restaurare.  Cazinoul din Constanta a primit verdictul de la Europa Nostra, pentru includerea pe lista celor mai degradate 7 monumente din Europa, pe anul 2018 declarat de Comunitatea Europeana drept Anul Patrimoniului Cultural.


1 Comentariu la NEVERSEA vrea sa reabiliteze Cazinoul din Constanta

  1. cobe

    Nu cred nimic pana nu primim avizul stapanilor din ue si mai ales al olandei.Cum adica sa devina Constanta un port rival al amsterdamului,cine poate crede asa ceva este super optimist.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!