AcasăNewsNeversea ia pauza de injurat PSD

Neversea ia pauza de injurat PSD

Fratiorul lui Untold o rupe pe politica

Prea pestilential mirosul de facatura ca sa credem ca incidentul din ultima noapte la Neversea a fost altceva decat o proasta regie pregatita in culise. In timpul recitalului pe care l-a dat, Grasu XXL si-a permis sa confunde scena cu studioul lui Rares Bogdan si a rasturnat albia cu laturi despre PSD si guvernul Vioricai Dancila. Fin observator al jocurilor politice, superstarul de Buhusi a ratat sansa sa se faca remarcat prin decenta si profesionalism, preferand rolul pionului sacrificat pentru interesele celeilalte tabere.

Fratiorul lui Untold o rupe pe politica

Incantati de spectacolul la care luau parte, tinerii nici n-au bagat de seama cand ragaielile ritmate ale lui Grasu XXL s-au transformat in pareri, din pareri in simpatii si din simpatii in jigniri si injuraturi la adresa Guvernului Dancila. Era ultima noapte la Neversea, s-a platit si 500 de lei pe bilet, viitorul Romaniei se simtea bine, sigur pe el, euforic si usor ametit. Brusc, sunetul si luminile de pe scena au cazut, lasandu-l pe Grasu XXL in bezna oratoriei. „Sper sa fie o problema de jos si nu de sus”, s-a auzit o voce, moment in care multimea a raspuns cu un „PSD, ciuma rosie” urlat din miile de plamani dopati… cu aerul sarat de mare.

Flower-power la Mamaia

Dupa ce s-a luat pauza de injuraturi la adresa PSD (40 de minute de „recital”), Grasu XXL a revenit pe scena, continuandu-si recitalul. La final, si un moment flower-power, desi Grasu XXL aduce doar putin cu Janis Joplin, el e varianta cu burta si barba, ceva mai ragusita. S-a vorbit despre schimbare in tara, dragostea era in aer, fericirea si bunatatea au invins, numai cu orientarea …politica nu ne-am lamurit cum a ramas. „Ma uit asa la voi si eu vad speranta. Cred ca noi, astia tineri, o sa schimbam tara asta. Nu ma intereseaza politica, nu m-a interesat niciodata, dar ce stiu este ca energia asta o sa salveze Romania. Trebuie sa stiti ca in lumea asta plina de ura, de igoranta, pana la urma, doar dragostea invinge”. Te doare mintea, nu alta!

Evident, directorul de marketing al Neversea, Edy Chereji, s-a delimitat de orice partizanat politic, afirmand ca, de fapt, incidentul a pornit de la un generator defect. Usturoi n-a mancat, dar lu’ asta tot ii pute gura!

author avatar
Cristina Elvira
371 afisari

2 COMENTARII

  1. Da dar e o dtagoste prost inteleasa sau inexistenta sub flamuri de lozinci. Adica de 500 lei se reparau toate podurile si se indiguiau mii de km de rau. Nu zic sa nu va distrati dar donati si 100 ron la biserica sa descoperiti dragostea de seaman sau macar impozitati astfel de cncerte 50 procente pt astfel de dragoste.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger