Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Netoiu: Ponta e un mincinos!

Netoiu: Ponta e un mincinos!

Autor:

Fostul deputat UNPR Gigi Netoiu il contrazice flagrant pe Victor Ponta, care a sustinut ca Gabriela Firea a venit la masa lui, la botezul nepoatei lui Gabriel Oprea.

 

gigi netoiu Netoiu: Ponta e un mincinos!Netoiu a debutat prin a spune ca el i-a invitat la restaurantul ”Doi Cocosi”pe Gabriela Firea si Florentin Pandele si doar coincidenta a facut ca Oprea sa-si boteze nepoata in aceeasi zi si in acelasi loc. In plus, Netoiu povesteste ca Firea doar s-a salutat de departe cu Ponta, nici vorba sa se fi apropiat de masa lui. ”In trecerea spre salonul rezervat am trecut cu totii pe langa sala mare unde avea loc botezul nepoatei domnului Gabriel Oprea. Ne-am salutat cu o parte din persoanele invitate la botez, caci asa este civilizat, deci inclusiv cu Victor Ponta. Doamna Firea nu a luat loc la masa din sala unde era organizat botezul, nu a mancat acolo, nu a dansat, nu a mai socializat cu altcineva. Impreuna cu sotia mea si copiii, au stat intr-o cu totul alta incapere. Sunt surprins ca dl Ponta face astfel de afirmatii si ca ne taraste pe toti intr-o rafuiala personala. Daca este sa minta cineva, aceasta nu este doamna Firea. Cred ca oamenii politici trebuie sa dezbata public idei bune pentru tara si nu sa adreseze jigniri si sa raspandeasca informatii false”, a detaliat Gigi Netoiu modul in care a decurs intalnirea accidentala dintre Firea si Ponta. Poveste care difera total de aceea narata de Victor Ponta, care sustine in continuare ca Firea ”a fost la botez, apoi a zis ca nu a fost”.


1 Comentariu la Netoiu: Ponta e un mincinos!

  1. gigi meeet

    netoiu spune un mic adevar dar nu tot el aste prieten cu oprea si a facut pe intermediarul intre oprea si pandele …..pentru micul partid al lui ponta …incercand sa o convinga pe firea sa srijine noua formatiune. dar nu tot a iesit cum au dorit au mai fost si niste binevoitori ……baieti buni care au plimbat vorba…..ca asa este in viata nu todeauna le ies pasentele lichelelor…..


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!