AcasăNewsNetanyahu o calca pe Dancila

Netanyahu o calca pe Dancila

Viorica Dancila are ocazia sa mai ramana odata muta in fata lui Benyamin Netanyahu, in august

Benjamin Netanyahu va veni in Romania pe 8 august, data la care va avea loc o sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Israelului.

Viorica Dancila are ocazia sa mai ramana odata muta in fata lui Benyamin Netanyahu in august

Altfel spus, doamna noastra premier, Viorica Vasilica Dancila, va avea ocazia sa-si emita inimitabilul ”He-he-he” si de pe prispa proprie. Nu cea fireasca si potrivita in cazul ei, aceea din Teleorman, ci din pacate pentru noi de pe prispa Palatului Guvernului, asta prin grija si gratia lui Liviu Dragnea. Cum pana atunci este mai bine de o luna si jumatate, Viorica Vasilica noastra poate sa lucreze la accent, eventual sa faca ”he”-ul sa sune ca-n limba ebraica, asta ca semn de inalta pretuire si respect pentru Benjamin Netanyahu. Spre marele noroc atat al doamnei specializata in gafe cat si a serviciilor noastre de protocol – care proaspat au dat-o in bara cu drapelele Estoniei si Marii Britanii, steagul israelian este simetric (are sus si jos benzi albastre identice), ca urmare nu poate fi arborat gresit. Asta, binenteles, daca subalternii doamnei Dancila nu se vor lua la intrecere cu sefa agatandu-l de exemplu, vertical sau de un colt. Bine pentru toti angajatii de la Palatul Victoria, incepand cu distinsa si profesionista Viorica Vasilica, este insa ca Netanyahu nu se va impiedica in mod cert de vreo incalcare de protocol sau de problemele de retorica ale doamnei premier, bucuros cum este de preconizata mutare a ambasadei noastre de la Tel Aviv la Ierusalim.

author avatar
Simona Badulescu
432 afisari

1 COMENTARIU

  1. Deci vezi cand pui mana la inima si cum pui steluta lui Bibi sa nu fie cu coltu jos, Veronica ca il superi pe Bibi si nu te pui tu cu Bibi ca se duce dracu Dracnea nu-l mai ia Bibi pe
    Dracnea din Jilava! Cu atenție la neatentie doar. Eu numa la asta ma gandesc nici la meci nu ma uit. Oare da Bibi mana cu Dracnea nu da Bibi da Bibi nu da Bibi doar asta imi vine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger