AcasăNewsNereguli la metrou, in Capitala. ISU a dat amenzi

Nereguli la metrou, in Capitala. ISU a dat amenzi

Reprezentantii ISU au mai facut controale la metrou

O noua runda de verificari in subteran a specialistilor in situatii de urgenta a scos la iveala o serie de probleme, pentru care Metrorex a fost amendat.

De aceasta data aflam ca de la ISU Bucuresti-Ilfov au fost facute verificari timp de mai multe zile, mai exact incepand cu 7 noiembrie si pana deunazi. Expertii in interventii in situatii de pericol au vrut sa verifice unele aspecte ce tin de siguranta calatorilor, astfel ca au facut controale neanuntate, dar si recunoasteri.

Concluziile nu sunt, in unele cazuri, deloc linistitoare pentru bucurestenii care merg des cu metroul. De altfel, compania care asigura transportul in comun in subteran a fost sanctionata, cu 6 amenzi si 24 de avertismente, totalizand 13.500 de lei, pentru nereguli identificate, spun cei de la ISU Bucuresti-Ilfov, atat la nivelul statiilor, cat si al persoanelor si pasajelor, dar si al iesirilor catre nivelul strazii.

Concret, printre chestiunile descoperite la aceste verificari se numara: reducerea spatiului propriu-zis al cailor de acces, ca urmare a amplasarii unor chioscuri, vitrine sau automate de tip comercial, faptul ca sunt probleme cu unii hidranti interiori, dar si ca, la statiile Republica, Pantelimon, Tineretului si Brancoveanu nu a fost finalizata, la nivel de constructie, cea dea-a doua cale de evacuare (fiind nevoie de cel putin doua astfel de cai, catre sensuri opuse de mers).

Si la nivelul iesirilor aflate la nivelul starzilor au fost descoperite probleme, anunta cei de la ISU, in sensul in care si acolo sunt constructii provizorii sau chiar spatii de parcare, ce zadarnicesc accesul atat a masinilor de interventie, cat si a calatorilor, in caz de posibil pericol.

sursa foto: Facebook/ISU Bucuresti-Ilfov

121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger