AcasăNewsNepotul lui Blaga, „bomba cu ceas” la temelia Internelor!

Nepotul lui Blaga, „bomba cu ceas” la temelia Internelor!

Liviu Popa nu este un simplu chestoras de Politie, ca deja de astia este plin Ministerul de Interne. De asemenea, nu putea fi trecut nici la capitolul „fosti”, intrucat, desi exilat in Bihorul natal, ambitiile acestuia ieseau periodic la iveala, de fiecare data cand mai pica un cap de la conducerea Internelor. De asemenea, se uita ca Liviu Popa a condus cu mana de fier atat Directia Generala Anticoruptie, cat si Politia Romana.

Plecat din Poliţie, chestorul Liviu Popa este gata de spovedanie

Si ca, dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, pe data de 8 martie, premierul Dacian Ciolos aproape ca ii si semnase numirea in fruntea Directiei de Informatii si Protectie Interna. Iar acum Liviu Popa, care s-a facut cunoscut in sistem drept nepotul lui Vasile Blaga, se afla in custodia procurorilor DNA, foarte probabil cu tot cu cei 700.000 de euro, bani cash despre care exista informatii ca ar fi fost gasiti in portbagajul masinii „unchiului”, la momentul accidentului rutier de la care a pornit inteaga nebunie. Si, cu toate ca Dragos Tudorache a incercat sa mascheze „frisoanele” care l-au apucat dupa audierile de la DNA, grabindu-se sa anunte la tovarasii de informale nocturne ca il va da afara pe Popa, chestorul l-a panicat si mai mult pe ministru, dupa ce a demisionat in mare graba. Ceea ce, dupa cum spune cutuma, inseamna ca se va apuca de vorbit…

Lista neagra e gata!

Dagoş Tudorache

Chestorul Liviu Popa a depus documentele necesare incetarii activitatii sale in cadrul MAI, urmand ca, asa cum o cer procedurile, presedintele Klaus Iohannis sa „bifeze” cererea. Insa acesta este doar inceputul unei „saga” care se anunta mai mult decat spectaculoasa, tinand cont atat de faptul ca Popa nu era doar un fost conducator al unor structuri de elita, dar si omul care trata pana la acest moment „lista neagra” cu oamenii din MAI ce trebuiau eliminati, pentru ca locul acestora sa fie preluate de noii sau mai vechii amici ai lui Vasile Blaga. Cel care se pare ca a si purtat discutii ample pe aceasta tema cu „tehnocratul” Tudorache, despre care se spune ca l-ar fi adus de manusita de la Galati, dupa doar o scurta stagiatura ca judecator provincial, liderul pedelist Mircea Toader. Mai mult chiar, se pare ca structurile nu doar ca au aflat de aceste convorbiri, dar au si lista cu numirile care ar fi trebuit facute, lista ce mai trebuie doar confirmata de catre chestorul Liviu Popa. Cel care, daca tot a fost prins cu 700.000 de euro in portbagaj, este logic ca nu prea mai are acum o pozitie de forta in negocierile cu procurorii…

author avatar
Catalin Dumitrescu
3.729 afisari

4 COMENTARII

  1. Dosul a căzut pe tehnica! PS Degeaba si-a chemat deratizarea. Nu ajuta ci doar enervează. Scapă repede dar repede de subinginer ca altfel se termina in doua coperti.

  2. Vasile Blaga are si fini, nu doar „nepoti”, unii dintre ei sefi la doi si-un sfert, numiti chiar de el pe vremea cand era ministru si acolo au ramas.
    Astia la randul lor au alti fini, pe care i-au „plantat” in posturi cheie in institutii publice.
    Grav este ca finii finilor sunt dintre cei mai tampiti, lisiti de profesionalism, implicati in tot felul de afaceri dubioase, dar cu tupeu si obraznici cat cuprinde.
    Cum comentati faptul ca un astfel de „fin” poate impune un sef intr-o instiututie publica, pe un post de mare responsabilitate, fara ca acesta sa detina experienta profesionala necesara si care are drept misiune servirea „cadrelor” chiar daca asta presupune sa incalce legea?!!!!
    Sau faptul ca cei care refuza sa incalce legea alaturi de „finii” numiti, ajung sa fie amenintati si chiar exclusi din institutii!!!!

  3. regina vamilor sunt blaga si chestorul buda. pus tot de blaga sef peste frontiere si acum secretar de stat la interne. daca amaratul asta ii cara lui blaga 700.000 de euro…oare cat ii cara buda lui blaga ? milioane din contrabanda cu tigari

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger