AcasăNewsNepoata lui Stalin socheaza Internetul cu poze trash

Nepoata lui Stalin socheaza Internetul cu poze trash

De pe pamant american, Chrese Evans ii da cu tifla bunicului sau

Toata lumea cunoaste pozele lui Iosef Stalin, in care fostul lider al URSS apare in tinuta militara severa. Nepoata lui insa, i-a socat pe internauti, imbracand niste colanti desirati si tinand in mana o mitraliera din plastic.

De pe pamant american, Chrese Evans ii da cu tifla bunicului sau

Fotografiile americancei, Chrese Evans, nimeni alta decat fiica Svetlanei Aliluieva, cunoscuta si ca Svetlana Iosifovna Stalina- al treilea copil si singura fiica a fostului dictator- au devenit foarte populare in ultima vreme pe Internet, informeaza Sputnik. Chrese le-a publicat anul trecut pe pagina sa de Facebook. Chrese apare in mai multe ipostaze, pozand cu o arma de asalt de jucarie si cu doua pistoale la brau, in dresuri rupte, cu un urs de plus agatat de curea. Coafura si machiajul sunt stridente si extravagante. In principal utililzatorii rusi de Twetter au reactionat la aceste fotografii, un blogger rus fiind printre primii care le-a difuzat.

”Stalin e un pseudonim bolsevic”

In varsta de 44 de ani, Chrese Evans este fiica lui William Peters si a Svetlanei Aliluieva, care a plecat in Statele Unite in 1967, provocand un scandal in Rusia si devenind tinta unei uriase propagande a KGB care a declarat-o nebuna. Din Statele Unite, Svetlana a criticat constant politica Moscovei, inclusiv numirea lui Vladimir Putin. Chrese Evans traieste in apropiere de Portland (Oregon). Atitudinea ei fata de Stalin este negativa. Intr-un interviu acordat revistei Parish Match, ea a declarat: ”Stalin nu este numele meu de familie, este un pseudonim bolsevic. Numele familiei mele este Djugasvili, rusi de origie georgiana”.

author avatar
National
857 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger