AcasăNewsNenorocire intr-o familie din Suceava: O fata a fost torturata si omorata...

Nenorocire intr-o familie din Suceava: O fata a fost torturata si omorata de propriul var!

O fata in varsta de doar 14 ani a sfarsit in chinuri groaznice. Trupul neinsufletit al copilei a fost gasit intr-o padure din Suceava, dupa doua saptamani in care parintii si rudele au cautat-o cu disperare.

Sfarsit tragic in cazul fetei disparute de acasa, la mijlocul lunii mai: Alexandra a fost gasita, joi, fara suflare. Principalul suspect in acest caz de omor este chiar varul adolescentei, un tanar cu cinci ani mai mare decat ea. Inainte sa fie ucisa, Alexandra a fost lovita in repetate randuri, existand indicii ca ar fi fost legata de un copac. Anchetatorii iau in calcul ipoteza ca fata sa fi fost si abuzata sexual. Trupul fara viata al elevei a fost acoperit cu mai multe crengi, ascuns intr-o rapa dintr-o padure din comuna Arbore, potrivit monitorulsv.ro.

Fata a plecat la scoala, pe 17 mai, dar nu a mai ajuns acasa. Parintii au cautat-o peste tot, au declarat disparitia la politie, iar oamenii legii au facut apel la presa, pentru a incerca sa dea mai repede de urma copilei. Din nefericire, Alexandra a fost gasita fara viata. Impietriti de durere, parintii se pregatesc acum de inmormantare.Suspectul in acest caz a fost audiat de catre politisti.

746 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger