Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Nemultumirile ministrului Apararii: “l-am contactat direct, si din timp, pe presedinte pentru a discuta deschis”

Nemultumirile ministrului Apararii: “l-am contactat direct, si din timp, pe presedinte pentru a discuta deschis”

Autor:

Reactionand pe tema conducerii Statului Major al Apararii – pe fondul discutiilor aparute dupa respingerea propunerii adresate CSAT si decizia presedintelui de prelungiri mandatului sefului  SMAp – ministrul Apararii a tinut sa dezvaluie opiniei publice unele aspecte.

 

les 343x500 Nemultumirile ministrului Apararii: l am contactat direct, si din timp, pe presedinte pentru a discuta deschis

Gabriel Les

Printre care, acela ca a incercat sa discute direct cu seful statului, pe aceasta tema, dar ca raspunsul primit ar fi fost acela ca “Presedintele este Ocupat!”. “Privind retrospectiv este limpede ca s-a incercat o ambuscada, care sa genereze profit in plan mediatic, electoral, insa din fericire am la dispozitie caile legale pentru a readuce lucrurile in matca lor legala”, sustine Gabriel Les intr-o ampla postare pe Facebook.

Iata mesajul in intregime:


2 comentarii to Nemultumirile ministrului Apararii: “l-am contactat direct, si din timp, pe presedinte pentru a discuta deschis”

 1. Pop

  Castiga bani cu sondaje online platite!
  Pentru participarea la sondaje primeşti între 0.20€ si 2,5€ pentru un sondaj
  Bonus la inregistrare 1,50 Euro
  Inscrie-te aici, e gratuit si usor!
  https://bit.ly/27Y30zS

 2. Lorin

  Când faci astfel de discuții discuți și cu partenerii militari și cu NATO nu schimbi ca tâmpitu înainte de sărbători fără sa știe nici comandantul suprem. Poate au treaba și o încurci.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!