AcasăNewsNemultumirile lui Lazar, dupa ce ministrul a fost la PG

Nemultumirile lui Lazar, dupa ce ministrul a fost la PG

Vizibil deranjat de faptul ca a fost ocolit de ministrul Justitiei, in vizita acestuia, de orele trecute, la Parchetul General, Augustin Lazar a tinut sa-si spuna oful chiar din fata sediului institutiei pe care o conduce. S-a intamplat la circa o ora dupa ce Toader anuntase ca va declansa procedura de numire a noului procuror general, stiut fiind faptul ca ministrul Justitiei a cerut deja revocarea actualului sef al Ministerului Public.

Cei doi oficiali, la o sedinta a CSM

„Cine vrea sa ia legatura cu Ministerul Public trebuie sa ia legatura cu procurorul general. Trebuie sa aiba curaj, procurorul general nu mananca oameni, am primit la birou pe oricine a venit (…) ministrul Justitiei nu poate sa vina sa starneasca intrigi intr-o institutie, trebuie sa vina sa ia legatura cu conducatorul institutiei si sa-i spuna barbateste ce probleme sunt (…) nu m-a convocat nicaieri”, a tunat Lazar.

Nu a fost singura nemultumire exprimata de procurorul general, din pragul institutiei in fruntea careia se afla. „Informatia zilei nu era faptul ca domnul ministru a venit tiptil aici si nu a avut curajul sa ia legatura cu procurorul general (…), era faptul ca magistratii din tara sunt convocati in adunari generale de CSM (…) sa-si expuna opinia cu referire la un act normativ suspect de neconstitutionalitate  – OUG care tocmai a fost publicata si care va bloca Ministerul Public, nu vom avea un Minister Public functional, spre bucuria unora „, a acuzat Lazar.

224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger