AcasăNewsNemultumiri in PNL. Mai multe nume cunoscute au transmis acelasi mesaj: "#ajunge"!

Nemultumiri in PNL. Mai multe nume cunoscute au transmis acelasi mesaj: „#ajunge”!

Nici bine nu se inchisesera sectiile de votare la finele referendumului de doua zile, pe tema familiei, ca mai multe nume cunoscute din randul PNL au criticat public actuala conducere a formatiunii.

„Conducerea PNL a aruncat partidul intr-o noua aventura si catre un nou esec politic, care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu uneste, ci dezbina. Nu modernizeaza, ci propune o politica retrograda. #ajunge”, suna mesajul postat, rand pe rand, pe paginile personale de Facebook de catre Alina Gorghiu, Adriana Saftoiu, Cezar Preda, Mihai Voicu si Catalin Predoiu.

De altfel, acesta din urma a revenit si luni cu o postare mai ampla, in care da cateva detalii in privinta nemultumirilor care au dus la aparitia acestei postari publicate duminica seara, la scurta vreme dupa incheierea referendumului. Iar un aspect tine si de plangerea penala si acuzatia de inalta tradare la adresa premierului formulata de Ludovic Orban, sesizare despre care se stie deja ca a fost clasata de DIICOT. „Intr-adevar, ajunge cu erorile! E cazul ca Presedintele PNL sa iasa din cercul camarilei cu care s-a inconjurat si sa faca si altceva decat prostii politice, cum ar fi sa tarasca partidul in aventuri din care PSD iese mai tare (gen plangere penala riscanta la Dancila, facuta in nume personal, pentru ca apoi sa-si acopere ”vitejeste” spatele dezgolit cu un vot in Bex-ul pe care il controleaza prin impartirea functiilor) sau din care PNL iese sifonat, gen blat cu PSD la Codul Administrativ sacrificand limba romana, ori marsul umar la umar cu PSD intr-un referendum care era cel putin incert ca rezultat si care ameninta sa fractureze societatea si, in cazul validarii, sa-i dea PSD-ului un atu de legitimitate in indepartarea Romaniei de UE”, a mai scris Predoiu.

266 afisari

3 COMENTARII

  1. De ce vă amarati sa credeti ca exista Pnl? Ati uitat cand l-ati masilit pe Marian Munteanu? Nu exista Pnl cuk nu exista Pntcd. Cum poti cere demisia patriarhului? Pnl trebuia primul sa ia stindardul crestin crucea Domnului si sa moblizeze la vot. Eu nu am pretentia de la un partid de stanga marxist sa indemne la credinta si tradiyie la apararea familiei. Dar observ cu amaraciune ca marxistii Psd si-au imbarligat manutele cu neomarxisti Pnl sa faca scaunelul si hopa sus s-a suit sorosistii Usr spre sabotarea referendumului intorcandu-va cu anusu pe unde bate austrul spre racirire sau frecare prostind o seama de pseudoanalisti ca e bime si frumos. Spuneti suntem neam de securist nu stim cum ne poarta vantul… e rușinos dar va ispășiti. In ordinea pericolului 1 Neomarxistii
    2 Sorosistii
    3 Marxistii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger