Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Nemultumire. Iohannis: Este o incercarea nepotrivita si nu va ramane asa

Nemultumire. Iohannis: Este o incercarea nepotrivita si nu va ramane asa

Autor:

Presedintele a avut o reactie categorica in privinta modificarii prevederii care permite sefului statului sa refuze o data numirea magistratilor.

 

21616279 1477333515687228 5666075622316340544 n iohannis onu 350x197 Nemultumire. Iohannis: Este o incercarea nepotrivita si nu va ramane asa“Este o incercarea nepotrivita si nu va ramane asa. Am spus de la inceput, am de gand sa fac tot ce poate sa faca presedintele intr-un parcurs legislativ prevazut in Constitutie”, a subliniat Klaus Iohannis, vineri dimineata, inaintea unui summit ce are loc la Bruxelles.

Reactia presedintelui vine dupa ce deunazi Comisia speciala privind Legile Justitiei aprobase, la Parlament, un amendament ce prevede ca primul om in stat nu mai poate refuza numirea procurorilor si a judecatorilor.


4 comentarii to Nemultumire. Iohannis: Este o incercarea nepotrivita si nu va ramane asa

 1. ??????

  Considerați că locatarul de la Cotroceni,domnul Klaus Johannis ar putea fi acuzat și dumnealui împreună și cu “alții”, pentru achiziția din “sursă unică” a rachetelor de la americani ? Ați remarcat să fi avut în programul politic cu care a câștigat alegerile pentru funcția de la Cotroceni, “așa ceva” ?
  Remarcați totuși cât de corupți au putut să fie ambasadorul Klemm și Tillerson, pentru a face “trafic de influență” în favoarea productorilor americani de armament în vremuri în care guvernul este antenționat de către Comisia Europeană pentru depășirea deficitului bugetar, moneda națională s-a depreciat în raport cu valutele și a crescut și ROBOR-ul ?

 2. ??????

  Deci, cine i-a votat pe Johannis, PSD-ul și pe ALDE ca să cumpere rachete de la americani ?
  Considerați deci că este firesc ca aceia ce și-au dorit “rachete americane”, pentru achiziția cărora nu au protestat nici măcar rușii, este firesc să le și plătească ? Diminuri de bugete și de salarii, eventual și sancționări cu retragerea unor grade, disponibilizări “firești” printre cei implicați și “beneficiari” ai unor astfel de “evoluții tehnologice” ?

 3. Stanica

  Cetateanul Iohannis are o parere. Are liber la… pareri ca orice cetatean. Parlamentul va hotari prin vot. El este forta politica si juridica autorizata de Constitutie.

 4. ??????

  Vrea și ăsta de la Cotroceni să fie “implicat” în numirea procurorilor și a funcțiilor de conducere din justiție,pentru a asigura “independena justiției” ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!