Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Nemultumire. Codrin Stefanescu si-a depus candidatura: “nu stiu daca pot intra in sala”

Nemultumire. Codrin Stefanescu si-a depus candidatura: “nu stiu daca pot intra in sala”

Autor:

Vizibil nemultumit ca nu a fost delegat la Congresul de sambata, actualul secretar general adjunct al PSD-ului si-a anuntat intentia de a candida la o alta functie, avand in vedere ca la apropiatul eveniment postura pe care o detine momentan cum nu se pune la bataie.

 

codrin stefanescu 350x196 Nemultumire. Codrin Stefanescu si a depus candidatura: nu stiu daca pot intra in sala“Am venit sa-mi depun candidatura pentru functia de secretar general, in conditiile in care nu stiu daca pot intra in sala”, a acuzat Stefanescu, inainte de a aduce in discutie faptul ca unul dintre delegatii din cadrul PSD sector 1 si-a retras delegatia “special” pentru a putea intra cel dintai la Congresul de sambata.

Aceasta solutie necesita, insa, aprobare. Insa pana sa afle daca va putea participa la Congres, alaturi de ceilalti aproape 4000 de delegati ai formatiunii social-democrate, avand in vedere ca joi dupa-amiaza expira termenul-limita de inscriere a candidaturilor, Stefanescu a decis sa-si oficializeze intentia de a avea o functie si in viitoarea structura de conducere a PSD. “Voi depune candidatura asa cum sunt. Codrin Stefanescu vrea sa candideze nu impotriva candidatului, domnului Dragnea, ci pentru partid”, a sustinut actualul secretar general-adjunct al PSD-ului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!