AcasăNews"Nemtii" de la Colegiul Goethe, cercetati penal

„Nemtii” de la Colegiul Goethe, cercetati penal

Colegiul Goethe

Conducerea Colegiului Goethe din Capitala este anchetata de politie, dupa ce actorul Mihai Calin a reclamat faptul ca fiul sau n-a mai avut loc la scoala din pricina „nemtilor” care s-au inmultit peste noapte, doar in acte.

Actorul Mihai Calin s-a declarat indignat de faptul ca unii parinti au falsificat acte notariale pentru a-si inscrie copiii la Colegiul Goethe

Scandalul izbucnit in urma cu o saptamana, cand „National” a relatat ca actorul Mihai Calin a protestat pe scena Teatrului National impotriva conducerii Colegiului German Goethe, a luat amploare.

Colegiul Goethe

Actorul a dezvaluit ca zeci de persoane au dat declaratii false la notariat, sustinand ca sunt etnici germani doar pentru a-si inscrie copiii la „Goethe”, iar politistii au declansat o ancheta penala. „Toata lumea stie ca sunt niste falsuri! (…) Unii au dat declaratie notariala cum ca ar avea rude in Germania. Daca ai rude in Germania nu inseamna ca esti minoritate germana”, a declarat actorul Mihai Calin, la B1 Tv. Ieri, in timp ce politistii efectuau investigatii, conducerea colegiului avea alte prioritati. „Domnii directori sunt ocupati cu niste manifestari culturale si nu pot da declaratii presei”, a precizat secretara colegiului reporterilor „National”.

author avatar
Narcis Voica
841 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger