Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Nemtii au declansat „vanatoarea de imigranti”!

Nemtii au declansat „vanatoarea de imigranti”!

Autor:

Pentru a doua zi consecutiv, scene de groaza au avut loc intr-un oras din Germania. Motorul economiei europene, tara in care drepturile imigrantilor sunt mai mari decat cele ale etnicilor locali, Paradisul arabilor ce-si cauta bunastarea pe continent, tocmai acasa la Merkel a explodat mamaliga. Intreaga nebunie a pornit de la un asasinat comis de arabi, cu victima un tanar neamt de numai 35 de ani.

 

0203973651 chemnitz memorial man killed August 26 dpa 720x480 Nemtii au declansat „vanatoarea de imigranti”!In jur de zece persoane au fost ranite in timpul violentelor de marti seara. Presa din Germania a povestit ca pe strazile orasului Chemnitz s-a declansat o adevarara vanatoare de imigranti, furia localnicilor fiind alimentata si de afirmatii oarecum nepotrivite pe care le-a facut Angela Merkel. Cancelarul a vorbit despre incidentul in urma caruia un barbat de 35 de ani si-a pierdut viata fiind omorat de musulmani, minimizand gravitatea faptei. S-a vorbit despre simpatizanti ai extremei dreapta care au iesit in strada, insa miile de protestatari erau, de fapt, etnici germani scosi din sarite de politica usilor deschise dusa de conducerea de la Berlin.

0203980948 chemnitz police run dpa 717x500 Nemtii au declansat „vanatoarea de imigranti”!Au existat pietre azvarlite in fortele de ordine, batai in toata regula, riposte cu tunuri de apa si gaze lacrimogene. Adevarate scene de razboi ce au reamintit populatiei de atmosfera din timpul Republicii de la Weimar, anii ’20-’30, inainte ca nazistii sa preia puterea in Germania.

„Afara cu Merkel din Germania!”

1865957471 nach mehreren wuerfen von feuerwerkskoerpern seien einige menschen wegen verletzungen in behandlung twitterte polizei sachs QUee 720x480 Nemtii au declansat „vanatoarea de imigranti”!Evident, furia nemtilor este indreptata spre cancelarul Angela Merkel, erijat in avocatul imigrantilor. Ba chiar al criminalilor responsabili pentru revolta din Chemnitz, noteaza presa de opozitie! Si, daca analizam declaratiile lui Merkel, zau ca picam pe ganduri! „Ceea ce am vazut ca s-a intamplat dupa acel incident nu are ce cauta intr-un stat de drept. Am vazut imagini cu oameni vanati si multimi manate pe strazi de ura. Asa ceva nu are ce cauta intr-un stat de drept. Subliniez inca o data acest lucru”.

2074064607 am tag nach uebergriffen auf auslaender in chemnitz hat polizei versucht ein aufeinanderprallen von rechten und linken grup Pmee 720x480 Nemtii au declansat „vanatoarea de imigranti”!In replica, dincolo de scandarile „Afara cu Merkel” – ce-i drept, tot mai des auzite pe strazile din marile orase germane -,  nemtii furiosi au inceput sa formeze un fel de „patrule de vanatoare”, care nu fac altceva decat sa-i urmareasca pe imigranti prin suburbii si alte zone unde s-au aciuat.

Evident, partidul lui Merkel il vede vinovat de toate pe un politician din AfD, care a postat pe contul personal de Facebook un mesaj in care practic ii indeamna pe localnici sa se substituie fortelor de ordine si sa-i faca pe imigranti sa plateasca pentru nelegiuirile comise pe teritoriul Germaniei.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!