AcasăNewsNegulescu-Portocala, ”paradit” de ziaristi

Negulescu-Portocala, ”paradit” de ziaristi

”Portocala” stricata a Justitiei s-a facut inca o data de cacao

Procurorul care si-a facut un titlu de glorie din ”paradirea” tuturor persoanelor care au avut ghinionul sa fie anchetate de el nu suporta sa fie el luat la intrebari.

Portocala stricata a Justitiei s a facut inca o data de cacao

Audierea de ieri a lui Mircea Negulescu la DNA a fost urmata de obisnuitul asalt al ziaristilor ”inarmati” cu microfoane si camere. Un tratament deja incetatenit la usa DNA, tratament de care au avut parte multe nume cu adevarat grele, care insa nu s-au sifonat la fel de tare ca un amarat de fost procuror. Sau si mai probabil au fost cu adevarat destepti, au strans din dinti si au trecut totul la capitolul dezavantaje inerente notorietatii si functiei. Parlitul de Negulescu ignora dupa cum se vede faptul ca a ajuns in atentia publicului de prost ce-a fost (iun procuror profesionist si destept poate ”sa-si faca” clientii fara sa incalce legea si sa se expuna pe el insusi) si cere sa-i fie respectata la sange intimitatea. Pretentie de-a dreptul deplasata din partea unuia care isi batea joc de toti cei pe care ceasul rau ii obliga sa-i calce pragul biroului si care in plus mai si afirma sus si tare ca ”paradeste” orice persoana care nu-i e pe plac. Penibil pana la capat, Negulescu – Portocala a apelat la 112, unde a chemat politistii sa-l scape de ”agresiunile” ziaristilor si cameramanilor. Ocazie cu care angajatii doamnei Carmen Dan au reactionat neobisnuit de prompt, raspunzand pronto la bocetul fostului procuror. Obisnuit doar sa dicteze plangeri, Negulescu s-a ostenit de aceasta data sa scrie una in nume propriu – contra unui cameraman pe care il acuza ca l-a agresat. Asta nu inainte ca domn ex-procuror sa demonstreze o data in plus ca stie bine cum sta treaba cu provocarile din moment ce i-a acuzat pe ziaristi de … talharie: ”Nu puneti mana pe mine. Ce vreti, sa ma talhariti?”. Nu, tovarase Portocala, au vrut doar sa afle cum un asemenea ipochimen de cu iz de securist vechi a fost oplosit in Justitia de astazi.

author avatar
Simona Badulescu
426 afisari

2 COMENTARII

  1. O fi avut ziaristul un fetish, in ceea ce il priveste pe bravul procuror Negulescu si a vrut sa-l scoata dauna totala!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger