AcasăNewsNegru si auriu, vedetele primaverii

Negru si auriu, vedetele primaverii

Saptamana Modei de la New York a debutat zilele trecute cu prezentarea casei de moda Ralph Lauren, care a dat tonul pentru primavara 2019, dominata de croieli elegante pentru care a folosit tesaturi luxoase si sofisticate in negru si auriu.

Prezentarea a avut drept scena una din cafenelele la moda din Manhattan de pe exclusivista Madison Avenue, devenita cu aceasta ocazie ”Ralph’s Coffee”, si decorata cu mese clasice din marmura alba, oglinzi mari si candelabre de cristal.

Revin pantalonii cu pense

Printre participantii care au degustat cafea, croissante si sucuri de portocale au defilat manechine imbracate in sacouri si pantaloni cu pense, pardesie si rochii plisate, sau cu o capa pe umeri, totul in auriu stralucitor.
Negrul a fost, de asemenea, prezent in intreaga colectie prezentata de Ralph Lauren, decorand el insusi elementele aurii care au impodobit mansetele jachetelor, cataramele de la centuri, borsetele aurii purtate transversal si pantofii, dar mai ales cerceii voluminosi care au incadrat chipul manechinelor.
In ce priveste materialele, s-au evidentiat mai ales paietele care au impodobit rochiile si topurile pana in talie, matasea naturala pentru camasile fluide, si tulul transparent care dadea volum pantalonilor ampli.Pentru o tinuta de zi, designerul propune combinezoane elegante si costume-pantalon in alb imaculat de inspiratie marina sau fustele si rochii negre avand imprimate flori mari albe.

Bella Hadid, sexy si aurie

Este prima colectie pe care o prezinta Ralph Lauren la New York dupa parada din septembrie anul trecut, cand a sarbatorit 50 de ani de la infiintare, pe care a celebrat-o cu o petrecere somptuoasa si exclusivista in Central Park la care au participat numeroase celebritati. Designerul american, care cum ii sta in obicei s-a plimbat printre participanti la incheierea prezentarii, a beneficiat de prezenta unor top-modele bine cotate, precum Bella Hadid, care a defilat intr-o rochie festiva aurie, Joan Smalls si Taylor Hill, precum si sudaneza Adut Akech.
Printre cele care au urmarit show-ul s-au aflat manechinele Karlie Kloss, Rosie Huntington-Whiteley si Grace Coddington, fosta top-model, in prezent director de creatie la revista de moda Vogue.

author avatar
Maria Iordache
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger