Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Negocieri la Ministerul Sanatatii, cu ministrul Muncii si sindicatele

Negocieri la Ministerul Sanatatii, cu ministrul Muncii si sindicatele

Autor:

Pe fondul protestelor spontane din ultimele zile, inclusiv de vineri – de la Institutul CC Iliescu din Capitala, dar si la unitati medicale din tara -, la Ministerul Sanatatii au avut loc noi negocieri cu sindicalistii din Sanatate.

 

sediu Ministerul Sanatatii 350x216 Negocieri la Ministerul Sanatatii, cu ministrul Muncii si sindicateleLa discutii au participat ministrii Sanatatii si Muncii, precum si reprezentantii sindicatelor din domeniul sanitar. Intentia a fost sa se gaseasca solutii la principala problema ridicata de angajatii din Sanatate care au protestat in ultima perioada – plafonarea sporurilor, urmare a aplicarii noului regulament, care limiteaza aceste sporuri. Astfel ca – invoca asistentii medicali, dar si infirmierii si brancardierii care au iesit in ultimele zile in curtile unitatilor medicale la care lucreaza pentru a-si manifesta nemultumirile – veniturile lor scad.

Recent, astfel de proteste spotane au avut loc atat la la spitalul Sf. Ioan din Capitala, cat si la Institutul “Marius Nasta”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!