AcasăNewsNeaga vehement orice amicitie. Sefa DNA: Nu am fost si nu voi...

Neaga vehement orice amicitie. Sefa DNA: Nu am fost si nu voi fi prietena cu inculpatul Ghita

Sefa DNA, a vizitat Hunedoara

In ciuda faptului ca Sebastian ghita a dat de inteles cu totul altceva, sefa DNA se dezice categoric de orice urma de prietenie cu actualul deputat.

„Nu am fost, nu sunt si nu voi fi prietena cu inculpatul Sebastian Ghita”, a ales sa sublinieze Laura Kovesi, vineri, la Europa FM, produrorul-sef al Directiei Nationale anticoruptie tinand sa aminteasca faptul ca parlamentarul a fost trimis in judecata in doua dosare.

Precizarea sa vine in contextul in care, dupa ce a formulat autodenuntul de la Parchet, in privinta raportului tehnic pe marginea tezei de doctorat a actualei sefe a DNA, Sebastian Ghita lasa sa se inteleaga ca ar fi ales sa o „ajute” pe aceasta din urma „avand o relatie foarte apropiata cu doamna Kovesi, fiind practic prieteni la vremea aceea”.

221 afisari

1 COMENTARIU

  1. Vă propun un business avantajos. Este vorba de o firmă perfect legală in Romania; face parte din Holdingul international cu sediul in Londra, Anglia. Afacerea s-a extins rapid, -in peste 12 tari si a ajuns la peste 300 000 membri.
    In esenta este o Colaborare directă cu parteneri comerciali autohtoni. Consumul este motorul economiei de piață și calea realizării/prosperitatii individuale. Câștigi -consumand ! Pentru detalii -solicitati ”info” la: d.costel50@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger