Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Neaga vehement orice amicitie. Sefa DNA: Nu am fost si nu voi fi prietena cu inculpatul Ghita

Neaga vehement orice amicitie. Sefa DNA: Nu am fost si nu voi fi prietena cu inculpatul Ghita

Autor:

In ciuda faptului ca Sebastian ghita a dat de inteles cu totul altceva, sefa DNA se dezice categoric de orice urma de prietenie cu actualul deputat.

 

codruta kovesi   RICA PETRESCU1 Neaga vehement orice amicitie. Sefa DNA: Nu am fost si nu voi fi prietena cu inculpatul Ghita“Nu am fost, nu sunt si nu voi fi prietena cu inculpatul Sebastian Ghita”, a ales sa sublinieze Laura Kovesi, vineri, la Europa FM, produrorul-sef al Directiei Nationale anticoruptie tinand sa aminteasca faptul ca parlamentarul a fost trimis in judecata in doua dosare.

Precizarea sa vine in contextul in care, dupa ce a formulat autodenuntul de la Parchet, in privinta raportului tehnic pe marginea tezei de doctorat a actualei sefe a DNA, Sebastian Ghita lasa sa se inteleaga ca ar fi ales sa o “ajute” pe aceasta din urma “avand o relatie foarte apropiata cu doamna Kovesi, fiind practic prieteni la vremea aceea”.


1 Comentariu la Neaga vehement orice amicitie. Sefa DNA: Nu am fost si nu voi fi prietena cu inculpatul Ghita

  1. Costel

    Vă propun un business avantajos. Este vorba de o firmă perfect legală in Romania; face parte din Holdingul international cu sediul in Londra, Anglia. Afacerea s-a extins rapid, -in peste 12 tari si a ajuns la peste 300 000 membri.
    In esenta este o Colaborare directă cu parteneri comerciali autohtoni. Consumul este motorul economiei de piață și calea realizării/prosperitatii individuale. Câștigi -consumand ! Pentru detalii -solicitati ”info” la: d.costel50@yahoo.comComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!