AcasăNewsNeacsu ii atrage atentia lui Tudose: e bine sa reflecteze!

Neacsu ii atrage atentia lui Tudose: e bine sa reflecteze!

Inainte de a incepe Comitetul Executiv al PSD-ului, convocat pe fondul recentelor declaratii facute de premier in presa, secretarul general al formatiunii a parut sa excluda ipoteza unei demisii a actualului sef al Guvernului, la fel cum a facut si in cazul unei eventuale motiuni de cenzura.

„Este putin probabil”, a fost raspunsul lui Marian Neacsu la intrebarea daca se asteapta la o demisie a prim-ministrului. Secretarul general al PSD-ului a pus, insa, accent asupra unui aspect la care considera ca „e bine sa reflecte (!) si domnul prim-ministru”, fiind de parere ca „daca se mentine ideea unei demisii, bineinteles ca asta poate sa duca la instabilitate”.

Cat despre probabilitatea ca, in cadrul sedintei CEx-ului ce va incepe in doar cateva zeci de minute, sa se decida initierea unei motiuni de cenzura la adresa Cabinetului, oficialul PSD a dat urmatorul raspuns: „cred ca nu este cazul”.

„Vor fi discutii foarte serioase si foarte aplicate in CEx (…) Cred ca trebuie sa tratam aceasta probleme cu foarte mult calm si responsabilitate (…) Pentru PSD in acest moment mai importanta este stabilitatea tarii, programul de guvernare si ceea ce ne-am angajat sa facem”, a punctat Neacsu.

foto: Facebook/Marian Neacsu

author avatar
Cristina Stefan
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger