AcasăNews"National" a avut dreptate! Nereguli la Inspectoratul de Aviatie. A fost sesizat...

„National” a avut dreptate! Nereguli la Inspectoratul de Aviatie. A fost sesizat Parchetul!

Dezvaluirile din „National” in privinta situatiei de la Inspectoratul de Aviatie si-au gasit confirmare la nivel inalt!

Si spunem asta dupa ce, la finele verificarilor la IGAV, Corpul de control al Ministerului condus de Carmen Dan a decis sesizarea Parchetului Militar. Ceea ce inseamna ca le revine procurorilor misiunea de a verifica problemele constatate la Inspectoratul cu pricina, subordonat MAI.

E de mentionat ca verificarile fusesera incepute inca din mandatul fostului ministru al Internelor.

Iata ce au anuntat reprezentantii MAI:

„Conducerea MAI a dispus sesizarea Parchetului Militar dupa controlul de la Inspectoratul General de Aviatie

In urma verificarilor realizate la nivelul Inspectoratului General de Aviatie (IGAv), de catre Corpul de Control al MAI, conducerea ministerului a dispus sesizarea Parchetului Militar.

Astfel, comisia de control a constatat ca au fost efectuate zboruri tehnice cu elicopterele MAI – altele decat cele SMURD, fara a fi necesare, in vederea pregatirii unor misiuni speciale ipotetice.

Aceste zboruri au fost realizate, in marea lor majoritate, de catre un grup restrans de piloti care fac parte din conducerea Inspectoratului General de Aviatie al MAI.

Parchetul Militar a fost sesizat la data de 26 iunie 2017 si se va realiza inclusiv o cercetare administrativa pentru stabilirea pagubei produse patrimoniului MAI si pentru recuperarea prejudiciului.

Precizam ca activitatea de control la IGAv a inceput in luna noiembrie 2016, fiind extinsa ulterior din dispozitia ministrului afacerilor interne, Carmen Dan. ”

Cititi si Avem adresa care lasa MAI fara sefi!

Soc! Descinderi masive la Aviatia Internelor!

Ramaneti pe national.ro pentru mai multe detalii!

author avatar
Andrei Coman
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger