AcasăNews"National" a avut dreptate: Dusa, numit prefect!

„National” a avut dreptate: Dusa, numit prefect!

Mircea Duşa, în pericol! L-au luat imediat cu ambulanţa. Fostul ministru suferă de cancer

Dupa cum „National” anuntase in exclusivitate, zilele trecute, dinspre Palatul Victoria s-a confirmat, la sfarsitul sedintei de Guvern de joi, ca fostul secretar de stat in Ministerul Apararii, Mircea Dusa, a fost numit prefect.

Concret, Dusa va deveni reprezentantul Guvernului in judetul Mures. Decizia prin care Mircea Dusa este numit prefect urmeaza sa ajunga in Monitorul Oficial.

Amintim ca Dusa a fost eliberat din functia de secretar de stat, sef al departamentului pentru politica de Aparare, planificare si relatii intetnationale din cadrul MApN in cursul zilei de 12 septembrie.

Cititi aici: Fifor i-o trage pe la spate lui Dusa!

author avatar
Andrei Coman
909 afisari

3 COMENTARII

  1. LEGE nr.213 din 17 noiembrie 1998
    privind proprietatea publică şi regimul juridic al acesteia
    LISTA
    cuprinzând unele bunuri care alcătuiesc domeniul public al statului şi al unităţilor administrativ-teritoriale*)

    I. Domeniul public al statului este alcătuit din următoarele bunuri:

    ,,29.terenurile şi clădirile în care îşi desfăşoară activitatea: Parlamentul, Preşedinţia, Guvernul, ministerele şi celelalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi instituţiile publice subordonate acestora; instanţele judecătoreşti şi parchetele de pe lângă acestea; unităţi ale Ministerului Apărării Naţionale şi ale Ministerului de Interne, ale serviciilor publice de informaţii, precum şi cele ale Direcţiei generale a penitenciarelor; serviciile publice descentralizate ale ministerelor şi ale celorlalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale, precum şi prefecturile, cu excepţia celor dobândite din venituri proprii extrabugetare, care constituie proprietatea privată a acestora.”

    Victor Babiuc
    De la Wikipedia, enciclopedia liberă
    ,,La data de 20 mai 2013, Victor Babiuc a fost condamnat definitiv și irevocabil pentru un transfer ilegal de terenuri între MApN și o persoană privată (Becali)”

  2. CONSTITUŢIA ROMÂNIEI
    Proprietatea ARTICOLUL 136

    (4) Bunurile proprietate publică sunt inalienabile. În condiţiile legii organice, ele pot fi date în administrare regiilor autonome ori instituţiilor publice sau pot fi concesionate ori închiriate; de asemenea, ele pot fi date în folosinţă gratuită instituţiilor de utilitate publică.
    ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger