AcasăNewsNastere cu peripetii in Vaslui! Ce a patit o femeie care a...

Nastere cu peripetii in Vaslui! Ce a patit o femeie care a uitat ca trebuie sa ii vina sorocul

Iepurasul a venit mai devreme decat se astepta. O mama din satul Hurdugi, din judetul Vaslui, a fost luata prin surprindere de chinurile nasterii.

Femeia pur si simplu a uitat ca trebuie sa nasca. Nu s-a gandit nicio clipa ca va da viata unui copil chiar de Inviere. A sunat imediat la Ambulanta, iar echipajul a venit repede pentru a o transporta la spital. Micutul s-a grabit sa vina pe lume mai devreme, asa ca ambulantierii si-au intrat in rolul de moase si au ajutat bebelusul sa se nasca. Ulterior, a fost adus la spitalul municipal, iar medicii au spus ca este vioi si sanatos!

“Eu faceam treaba prin curte, pregatiri, ca inainte de Paste. A venit sorocul in Salvare. Imediat m-au ajutat cei de pe Ambulanta”, a marturisit Tatiana, fericita mamica. Femeia mai are doi copii si spune ca nu este prima data cand naste la sarbatori. “Asa mi se intampla mie, sa nasc la zile mari: celalalt copil, de exemplu, l-am nascut in ziua de Intampinarea Domnului, iar pe Alexandru, iata, in noaptea de dinaintea Pastelui! S-a grabit sa prinda Invierea”, le-a povestit mamica celor de la Husi.info.

Sursa foto: Husi.info.

author avatar
Anca Murgoci
1.042 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger