Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Nastase: Ponta sa mai taca!

Nastase: Ponta sa mai taca!

Autor:

Adrian Nastase crede ca un presedinte de partid nu trebuie sa sara la orice fleac, ci sa vorbeasca doar atunci cand are de spus lucruri “solide si importante”.

 

nastase copy 300x289 Nastase: Ponta sa mai taca!

Cand isi critica seful de partid, Adrian Nastase o ia pe dupa visin

Nastase crede ca “impulsivitatea” lui Victor Ponta poate fi buna (“poate ca oamenii asteapta o astfel de reactie atunci cand sunt obisnuiti cu presedintele pe care-l avem”), dar si ca nu este cazul “sa impunem un stil asemanator cu Traian Basescu”. In plus, fostul premier considera ca liderul PSD a ramas tributar obiceiurilor de purtator de cuvant al partidului, motiv pentru care rectioneaza la toate fleacurile.

“Cred ca un presedinte de partid trebuie sa iasa doar atunci cand are de spus lucruri solide, pe teme importante, pentru a da greutate cuvintelor”, sustine Nastase intr-un recent interviu. Exprimarea extrem de atenta si politicoasa atenueaza duritatea criticilor, dar lasa sa transpara nemultumirea nutrita de garda veche a PSD la adresa tanarului lor lider. Pe care majoritatea social-democratilor il acuza ca face numai ce-l taie capul si ca prea il copiaza pe Crin Antonescu. Mai ales cand taie fara mila capetele din partid.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!