AcasăNewsNastase, atac la ”ciudatii” din USL

Nastase, atac la ”ciudatii” din USL

Viitorul parlament va fi mai slab si mai putin eficient decat cel actual, avertizeaza fostul premier Adrian Nastase.

Adrian Nastase, profund nemultumit de oferta USL

Lista candidatilor USL s-a dovedit o lectura  extrem de neplacuta pentru Adrian Nastase.  Odata depasit socul,  politicianul a taxat alegerile fostilor colegi, precum si goana acestora dupa voturi. ”Basescu poate fi vinovat pentru multe – pentru disparitia flotei, pentru diverse incalcari ale Constitutiei etc.,  dar vina lui principala este aceea de a fi generat, de-a lungul a 8 ani, enorm de multa antipatie si ura impotriva lui, iar acestea servesc, acum, drept justificare pentru adunarea in orice conditii – a tuturor voturilor care sa duca la obtinerea a peste 50% din optiuni, la 9 decembrie. Pentru atingerea acestui obiectiv, sunt inclusi, drept candidati, si persoane din cele mai ciudate – ca pret al atragerii acestor voturi suplimentare”, comenteaza Nastase pe blog, mentionand ca  promovarea ”ciudatilor”  va duce la transformarea legislativului  intr-o adunatura de neaveniti. ”In felul acesta, parlamentul urmatorilor ani risca sa nu fie mai puternic, mai competent, mai eficient deca cel actual”, conchide fostul premier.

Chereches isi ia mana de pe liberali

Liberalul Catalin Chereches nu vrea sa-i sustina pe candidatii Uniunii Social Liberale

In asentimentul lui Adrian Nastase este si liberalul Catalin Chereches. Intr-o scrisoare adresata baimarenilor, edilul orasului si-a exprimat dezamagirea fata de nominalizarile facute de liderii de la centru, precizand ca nu-i va sustine pe candidatii USL pentru judetul Maramures. ”Mi-am dorit si am militat in cadrul  USL pentru o echipa de parlamentari, oameni competenti si coerenti, credibili, corecti si capabili sa reprezinte comunitatea noastra in Parlamentul Romaniei. (…)  Ca primar al Municipiului Baia Mare, ca om care a primit increderea cetatenilor cu majoritate de voturi, nu imi permit sa vin in fata dumneavoastra si sa garantez pentru niste indivizi care nu au facut nimic pentru comunitatea noastra”, le-a transmis Chereches locuitorilor din Baia Mare.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
679 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nastase crede ca el a fost primit de catre toata lumea numai cu simpatie si cu „Uraaa…!” S-ar putea sa ajunga chiar si la concluzia ca, in momentul de fata, este „tezaurizat”, nu cumva sa se uzeze. Asta din cauza ca, in lipsa Corinei Cretu, nimeni nu mai este autorizat sa pastreze valorile din PSD.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger