Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Narcotraficant prins dupa 30 de ani de urmarire

Narcotraficant prins dupa 30 de ani de urmarire

Autor:

Chirurgia estetica nu l-a ajurat pe baronul brazilian al cocainei, Luis Carlos da Rocha, sa scape de catuse. Da Rocha, unul din cei mai importanti traficanti din America de Sud, a fost arestat sambata.

 

traficant Narcotraficant prins dupa 30 de ani de urmarire

Carlos da Rocha a strans o avere de 100 de milioane de dolari in masini de lux, proprietati si conturi offshore

Dupa trei decenii de urmarire, cel supranumit Cabeça branca (”Cap alb”, in portugheza) a fost legat la Sorriso, un oras din Mato Groso, in vestul Braziliei, a indicat politia federala. Numele operatiunii, ”Spectrum” Numele operatiunii, “Spectrum”, face trimitere la modul de viata al lui Da Rocha, “care traia discret, ascuns in umbra, scapand astfel politiei timp de aproape 30 de ani”, arata autoritatile. Da Rocha isi schimbase numele (Vitor Luiz Moraes) si a apelat la chirurgie estetica pentru a-si modifica fata. traficant 1 Narcotraficant prins dupa 30 de ani de urmarireCand politia a considerat ca l-a localizat in Mato Grosso, ea a comparat “fotografiile fostului chip al lui Luiz Carlos da Rocha cu identitatea fotografica a lui Vitor Luiz de Moraes si a concluzionat ca cei doi sunt de fapt una si aceeasi persoana”. Cei 150 de agenti implicati in capturarea sa au confiscat si masini de lux, avioane private, proprietati agricole si alte bunuri ale narcotraficantului, evaluate la 10 milioane de dolari. Da Rocha estw acuzat ca a condus o ”retea gigantica de productie si trafic de droguri”. bani Narcotraficant prins dupa 30 de ani de urmarireDrogul era cultivat si transformat in Bolivia, Columbia si Peru, ca apoi sa fie transportat in SUA si in Europa in vederea vanzarii. Da Rocha era si principalul furnizor al traficantilor de droguri care controleaza pietele din regiunile Sao Paolo si Rio de Janeiro. Luiz Caseta

30 de morti in 24 de ore

Confruntari violente au avut loc in statul mexican Sinaloa, care a devenit teatru de razboi unde se infrunta diverse factiuni ale cartelului cu acelasi nume, dupa arestarea liderului Joaquin Guzman (El Chapo). Violentele au avut loc sambata dupa ce un convoi de oameni inarmati s-a intersectat cu membri politiei din Mazatlan (nord-est). Alte violente au fost raportate in diferite zone ale statului Sinaloa, ridicand numarul victimelor la 30 in decursul a 24 de ore. 5 politisti au fost raniti. De la inceputul lunii iunie, peste 760 de persoane au fost asasinate in cadrul luptelor pentru putere din cartelul Sinaloa.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!