Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Narcis Neaga redevine sef la Drumuri. A fost numit director general al CNAIR

Narcis Neaga redevine sef la Drumuri. A fost numit director general al CNAIR

Autor:

La mai bine de doi ani de cand fusese schimbat de la varful Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), numita, intre timp, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga revine la sefia institutiei in cauza.

 

Narcis Neaga CNADNR 350x285 Narcis Neaga redevine sef la Drumuri. A fost numit director general al CNAIRUn anunt in acest sens a fost facut chiar dinspre CNAIR. Oficialii companiei au transmis faptul ca Stefan Ionita a dat de veste Consiliului de Administratie faptul ca, din 12 mai, cand ii va expira mandatul de director general, preluat in ianuarie anul trecut, doreste sa revina pe functia detinuta pana sa detina prima functie in CNAIR. Adica sa redevina director al Directiei Tehnice si Calitate. “In baza  solicitarii, Consiliul de Administratie al CNAIR S.A. l-a numit in functia de Director General al CNAIR S.A. pe Narcis Neaga, care va prelua mandatul in data de 12 mai 2018”, se mentioneaza in comunicatul postat pe site-ul CNAIR.

ionita 720x405 Narcis Neaga redevine sef la Drumuri. A fost numit director general al CNAIR

Ionita renunta la prima functie in CNAIR, dupa 16 luni

Va amintim ca in decembrie 2015, ministrul Transporturilor de la acea vreme, Dan Costescu, hotarase schimbarea din functie a lui Neaga, fiind invocate nereguli gasite in cazul autostrazii Sibiu-Orastie.

     

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!