AcasăNewsNaomi Campbell a luat teapa la Dresda

Naomi Campbell a luat teapa la Dresda

Pentru o apartie de cateva minute avea pretentia unui onorariu de cinci cifre

Un tribunal din Germania a decis ca top modelul britanic sa nu  primeasca onorariul care il solicitase in urma participarii sale la un bal organizat la Opera Semper din Dresda.

Pentru o apartie de cateva minute avea pretentia unui onorariu de cinci cifre

Naomi Campbell a fost prezenta la balul organizat in cladirea Operei Semper din Dresda, in 2015, iar agentul ei a cerut apoi un onorariu de 55.930 de euro pentru scurta aparitie in public a vedetei britanice.
Insa un tribunal a decis – intr-o hotarare definitiva – ca organizatorii acelui bal anual nu trebuie sa o plateasca pe modelul britanic. Naomi, in varsta de 48 de ani, a petrecut  doar cateva minute la balul respectiv,  a primit un premiu si apoi a parasit cladirea. Initial, organizatorii ii oferisera un onorariu de 47.000 de euro pentru o prezenta de patru ore, a raportat cotidianul local Sachsische Zeitung. Intrucat renumitul model a petrecut la acel eveniment mai putin de 20 de minute, organizatorii i-au oferit in cele din urma un onorariu de doar 25.000 de dolari. Agentul ei a solicit in instanta un onorariu de 55.930 de euro. Un tribunal municipal a decis ca organizatorii balului nu trebuie sa ii plateasca niciun ban celebrului top-model britanic, iar acea decizie a fost mentinuta si de celelalte instante, inclusiv in cadrul hotararii definitive. Reprezentantii Operei Semper au subliniat luni ca incidentul marcheaza primul proces din istoria institutiei.

author avatar
Andrei Coman
601 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger