Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Naomi Campbell a luat teapa la Dresda

Naomi Campbell a luat teapa la Dresda

Autor:

Un tribunal din Germania a decis ca top modelul britanic sa nu  primeasca onorariul care il solicitase in urma participarii sale la un bal organizat la Opera Semper din Dresda.

 

naomi Naomi Campbell a luat teapa la Dresda

Pentru o apartie de cateva minute avea pretentia unui onorariu de cinci cifre

Naomi Campbell a fost prezenta la balul organizat in cladirea Operei Semper din Dresda, in 2015, iar agentul ei a cerut apoi un onorariu de 55.930 de euro pentru scurta aparitie in public a vedetei britanice.
Insa un tribunal a decis – intr-o hotarare definitiva – ca organizatorii acelui bal anual nu trebuie sa o plateasca pe modelul britanic. Naomi, in varsta de 48 de ani, a petrecut  doar cateva minute la balul respectiv,  a primit un premiu si apoi a parasit cladirea. Initial, organizatorii ii oferisera un onorariu de 47.000 de euro pentru o prezenta de patru ore, a raportat cotidianul local Sachsische Zeitung. Intrucat renumitul model a petrecut la acel eveniment mai putin de 20 de minute, organizatorii i-au oferit in cele din urma un onorariu de doar 25.000 de dolari. Agentul ei a solicit in instanta un onorariu de 55.930 de euro. Un tribunal municipal a decis ca organizatorii balului nu trebuie sa ii plateasca niciun ban celebrului top-model britanic, iar acea decizie a fost mentinuta si de celelalte instante, inclusiv in cadrul hotararii definitive. Reprezentantii Operei Semper au subliniat luni ca incidentul marcheaza primul proces din istoria institutiei.


1 Comentariu la Naomi Campbell a luat teapa la Dresda

  1. Dorina

    Dresda cea bombardata de americani? Poate asa trebuia… era planificat!Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!