Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Nadia Comaneci, intristata de vestea mortii lui Cristian Topescu: ” Un om extraordinar”

Nadia Comaneci, intristata de vestea mortii lui Cristian Topescu: ” Un om extraordinar”

Autor:

La peste patru decenii de cand vestea ca reusise o performanta fantastica pentru gimnastica mondiala fusese anuntata romanilor de catre cunoscutul comentator jurnalistului sportiv Cristian Topescu, Nadia Comaneci a aflat ca reputatul om de sport s-a stins.

 

nadia comaneci topescu 335x500 Nadia Comaneci, intristata de vestea mortii lui Cristian Topescu:  Un om extraordinar

Romanii au aflat de la Cristian Topescu faptul ca Nadia Comaneci a obtinut la Jocurile Olimpice de la Montreal prima nota de 10 din istoria gimnasticii

“Astazi este o zi trista. Un om extraordinar care va ramane mereu in inimile noastre. Multumesc, Cristian pentru momentele minunate!”, a transmis Nadia Comaneci, pe pagina sa oficiala de Facebook.

Chiar daca nu va mai fi prezent fizic printre cei care l-au iubit si l-au apreciat, vocea atat de apreciata a lui Cristian Topescu se va regasi in arhiva TVR sau pe internet.

Redam cateva decupaje din randul comentariilor facute de Cristian Topescu la Montreal, cand, la cei 14 ani ai sai, gimmnasta din Onesti Nadia Comaneci, scria istorie in lume, cu performantele sale, pentru care nici macar tabela de notare nu fusese pregatita…

     

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!