AcasăNewsN-avem loc nici in Top 10 cele mai proaste aeroporturi din Europa!

N-avem loc nici in Top 10 cele mai proaste aeroporturi din Europa!

Potrivit unui sondaj efectuat de site-ul sleepinginairports.net, primele trei cele mai proaste aeroporturi din Europa sunt din Grecia, incepand cu cel mai groaznic, Thira National Airport din Insula Santorini, continuand cu Aeroportul International Chania si terminand cu “Nikos Kazantzakis” din Heraklion, Creta.

Thira National Airport din Insula Santorini

Pe locul 4 se claseaza un aeroport din Marea Britanie. E vorba despre Luton, care opereaza in general curse low-cost, inclusiv WizzAir si BlueAir.

Aeroportul International Chania

Urmeaza inca un aeroport elen (Rhodos International Airport) si aerogara  Beauvais-Tille, nordul Frantei. Locul 7 este ocupat de Berlin Tegel (noroc ca in 2017 se va inaugura mult asteptatul aeroport Berlin Bradenburg), urmat de Berlin Schoenefeld (cealalta aerogara berlineza, care va ceda locul lui BER).

“Nikos Kazantzakis” din Heraklion

Pe locul 9 se afla London Stansted, al patrulea cel mai aglomerat aeroport din Regatul Unit, dupa Heathrow, Gatwick si Manchester. In fine, top 10 este inchis de Roma Ciampino, aeroportul secundar care deserveste capitala Italiei. Sondajul sleepinginairports.net a vizat plangerile pasagerilor legate in principal de dotarile cladirilor, precum si dezordinea din interiorul acestora.

Luton

Dupa cum sesizati, nu e pomenit Henri Coanda – Bucuresti. Trist!

Beauvais-Tille

Roma Ciampino
author avatar
Mihai Koblenko
534 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dle. MIhai ,daca nu esti in top10,aeroport prost,e de rau? Cred ca aveti o logica ciudata in aprecierea situatiei. Mai judecati inca o data problema si veti ajunge la alte rezultate. DE obicei ,in National, nu apar aberatii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger