AcasăNewsMutu, nunta si botez pe barter

Mutu, nunta si botez pe barter

Dupa cununia civila de pe 14 februarie, a sosit si vremea celei religioase. Casa de piatra!

Ieri a fost o zi emotionanta pentru Adrian Mutu (38 de ani) si soata sa, Sandra(23 de ani). Ei l-au botezat pe micutul Tiago Adrian, de numai sase luni, dar s-au si cununat religios. Apoi a urmat masa si dansul. Sursele noastre spun ca astea au fost platite de… Antene.

Dupa cununia civila de pe 14 februarie a sosit si vremea celei religioase Casa de piatra

Prin targ se aude ca Antenele ii dau lui Mutu 20.000 de euro ca sa poata transmite in exclusivitate nunta “Briliantului”. Daca suma pare mica, nu va ambalati. Cica tot Antenele au platit si masa celor 300 de invitati la superbul “Le Chateau”, unde nimic nu este ieftin. Si asa, Adrian s-a scos inca odata…

Ea, trei tinute, el, numai doua

Primul episod, acela al botezului lui Tiago, s-a consumat la o biserica din Pipera. Nasii micului “Briliant” au fost Beatrice si Eduard Stancioiu. Aici, Sandra a purtat o salopeta- pantaloon, cu un voal aplicat in partea de sus. Taticul Adrian s-a imbracat identic cu tanarul Tiago, costumele celor doi fiind semnate de designerul Alberto Dobre.

Micutul Tiago Adrian se numara de ieri printre crestini

Celelalte doua rochii ale Sandrei, cea a cununiei propriu-zise (superba, alba) si cea dela petrecere (sexy, neagra) au fost semnate de Andra Turcanu. Din cate am inteles, Adrian si l-a dorit ca nas pe Cesare Prandelli, fostul sau antrenor de la Verona, Parma si Fiorentina, care nu a putut onora invitatia. Asa ca Sandra si Adrian i-au avut ca nasi pe Cosmin Contra si pe sotia acestuia.

Chef de chef

Trupele si artisitii invitati la petrecere sunt unul si unul, printre acestia numarandu-se Oxy Jackson, Prestige Cover si, odata cu tortul mirilor, Delia.  Dupa un ansamblu folcloric de renume si incalzirea organizata de Provincialii, au urmat Gabi de la Oradea, Adriana Antoni si Elis Armeanca. Nu am numarat etajele tortului si nici zerourile din plicurile primite de la invitati. Va e clar ca au fost multe!

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger