Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mungiu atata meserias focul dintre Iohannis si ”rezistenti”

Mungiu atata meserias focul dintre Iohannis si ”rezistenti”

Autor:

Alina Mungiu Pippidi baga batul prin gardul lui Iohannis, un gard deja subrezit de revocarea lui Kovesi.  

 

mungiu Mungiu atata meserias focul dintre Iohannis si ”rezistenti”

Alina Pippidi Mungiu opinteste sa faca imposibila o impacarea a lui Iohannis cu militantii #Rezist

Politolog ascultat in genere de ”strada”, Mungiu Pippidi spune sus si tare ca pe presedintele Iohannis nu-l pastea pericolul suspendarii, deci se subintelege ca putea sa o pastreze bine mersi pe Codruta Kovesi la DNA.  ”Nu exista nici un pericol real de suspendare. Parlamentul intra in vacanta in cateva zile si lipsea seful Senatului, care era o persoana indispensabila in acest mecanism. Este complet nerealist sa ne imaginam ca actuala coalitie de guvernare s-ar fi apucat sa-l suspende pe presedintele Iohannis cand vine summit-ul NATO in cateva zile si cand urmeaza presedintia europeana peste sase luni”, sustine Mungiu. Daca de o suspendare nu putea fi vorba, atunci Iohannis nu are nicio scuza, a calcat degeaba in picioare principiile si dorintele strazii si a sustinatorilor #Rezist – este concluzia logica care rezulta din analiza doamnei Alina. Iar de aici si pana la demonizarea totala a lui Iohannis in ochii ”rezistentilor” ar mai fi doar un pas – respectiv implicarea in politica a doamnei in numele careia se razboieste acum ”strada” cu Iohannis – Laura Codruta Kovesi. Date fiind urmarile, se poate linistit spune ca Alina Mungiu Pippidi i-a administrat o ”perversa” lui Klaus Iohannis. Nu de alta, dar si daca pesedistii repetau pana faceau bataturi la limba ca Iohannis a tradat-o pe Kovesi, ”rezistentii” nu ar fi percutat. Urechile lor recepteaza insa din zbor zicerile lui Mungiu, ceea ce inseamna ca punctul ochit de doamna in acest caz a fost si un punct lovit.


2 comentarii to Mungiu atata meserias focul dintre Iohannis si ”rezistenti”

  1. Tache

    Pai ce sa ne mai dam rotunzi. Emigram cu totii si ramin simpatizantii partidului cu mustata si national.ro(adica oficina partidului) sa faca Romania Dodoloatza

  2. ??????

    Vai amintiți cumva dacă doamna Pippidi sau Popescu Tăriceanu “au propus”, ca “inițiativă politică” exprimată în unele dezbateri publice, “Bani de Viagra pentru pensionari” ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!