AcasăNewsMuncitor prins sub un mal de pamant in Bucuresti

Muncitor prins sub un mal de pamant in Bucuresti

Un barbat in varsta de aproximativ 60 de ani a ajuns la spital, in aceasta dupa-amiaza, direct de la locul de munca, dupa ce a ajuns sa fie acoperit de un mal de pamant.

Muncitorul lucra pe un santier din sectorul 6, undeva in cartierul Militari. Concret, omul se afla intr-un sant adanc de cativa metri, sapat pentru o interventie la o retea de canalizare, in momentul in care a ajuns in situatia de a avea nevoie urgent de ajutor, odata ce pamantul a luat-o la vale.

Cand au realizat pericolul, martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns salvatorii de la ISU. Dupa ceva eforturi, pompierii au reusit sa-l scoata la suprafata pe barbat. Muncitorul a fost apoi preluat de catre cadrele medicale si transportat la un spital din apropierea locului incidentului. La momentul la care a fost scos la suprafata, omul era constient, potrivit Digi 24.

Ramane ca specialistii sa stabileasca exact cum anume de a ajuns sa se prabuseasca pamantul peste muncitor si daca au fost respectate normele de siguranta specifice unor astfel de lucrari.

sursa foto: FAcebook

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger