AcasăNewsMultumesc, Tovarase Gusa!

Multumesc, Tovarase Gusa!

Rares Bogdan s-a intors la matca. Emisiunea „Jocuri de putere” va merge mai departe. Sunt doua vesti separate. Putea sa se intoarca doar cat sa traga de cabluri prin platoul Realitatea TV. Si doi,  patriotismul dezmatat intra intr-o noua epoca. Cea a patriotismului si mai dezmatat.

Initial, am crezut ca plecarea micutului Jay Leno scapatat e mai mult o fita de reclama, dupa mintea sclipitoare a lui Cozmin Gusa. Dar din pacate, lui Gusa ii sclipeste doar locul pe care ar fi trebuit sa stea tichia de margaritar. Du-te Rarese, fa iures, ameninta-ma cu demisia, eu aranjez cu scrisorile si mesajele de adeziune, cu telespectatorii revoltati si, dupa patru zile, te intorci pe alt prag de audienta. Prtoblema e care telespectatori? Si care prag de audienta, ca de ala nu numai Rares Bogdan se impiedica, ci toata televiziunea? Atatea vorbe frumoase de la Orhidel n-am mai vazut de cand Asociatia copiilor handicapati total ii scria Tovarasei si ii multumea ca, privind-o, s-au simtit altfel. Mai egali cu ea si cu partidul. Daca ar fi scris doar pe reteaua de socializare ca pleaca, ar mai fi fost cum ar mai fi fost. Dar nu, trubadurul iohannist a spus-o raspicat, in direct. Si s-a vazut ca nu are chef sa dispara din program si sa ramana bagator de seama pe langa un castron gol. Degeaba ar fi baut vinuri albe in Italia cugetand la neamul lui de daci, ca nu mai avea acelasi farmec. Tara trebuia sa il vada cum se zbate el pentru democratia al carei caine de paza este. Care caine, pudelule nervos? Care democratie? Aia in care te intorci pupand mana stapanului si zicand saru’ mana de la poarta? Aia e democratia pupatului in fund si a lantului de care ti-a fost dor, pitbull resapat si transformat in bichon.  Ma rog, tu poate te vezi pitbull, dar Tovarasu’ Gusa ti-a indoit cocoasa si acum doar scheauni pe langa audienta. N-ai ambitie, dobermane, fiorosule, fiara, bestie nedomolita, daca nu-i lingi stapanului mana, in direct. Si spune-i tot asa, „Jocuri de putere”.

author avatar
Valentin Boeru
4.276 afisari

15 COMENTARII

  1. 1-Sondaj pe site in 24 de ore : 30.000 de persoane au votat , 72,75% din respondenti au spus ca n-ar mai urmari Realitatea TV daca Rares Bogdan demisioneaza . 2- Slugoii cerberi de la seiful cu fondurile Crescent sunt lideri absoluti ai democratiei autentice a pupatului profund sub coada ofilita a Varanului , acolo sa vezi cocoase indoite si triluri de ciuvici . 3- Pisica oparita se teme si de apa rece , unora nu se mai vad nici frunzele de la morcovul infipt adanc , esential este faptul ca Rares Bogdan a revenit , divergente pot apare oriunde si oricand , important este sa treci cu bine peste ele . 4- Libertatea inseamna sa te ridici si sa spui adevarul , asta da frisoane haitei de trubaduri , menestreli , mascarici si saltimbanci ce improvizeaza spectacole jalnice pentru a intra in gratiile lui Voda , Imparatul Gol .

  2. Domnului Tichia,se spune și se scrie:pot apărea.O parte foarte mare a populației crede exact opusul a ceea ce scrie domnul Tichia,așa ca…

    • Laura , POT APAREA si scurcircuite prin centrii nervosi , 18 % de zombistii colectionari de galeti rosii reprezinta O PARTE FOARTE MARE A POPULATIEI CARE CREDE OPUSUL REALITATII ?

  3. ”saracu” rares, cand s-au stropsit ”baietii” la el tot s-a cufurit in nadragi. cred ca i-r fi dat si ceva ăpalme, asa mai cu mila …si s-a intors spasit sa linga unde a scuipat…ca are multe la activ Rahatul cu batistuta – cred ca i-au dat in cap prima data cu acel contract ”minunat” cu Hidroelectrica si au continuat cu…. nu-i asa Raresica baiataule, ca ai capu un pic mai umflat si nu depatriotism, ci din cauza cucuielor in urma dosarelor cu care ai luat-o la mierleala? vai de capul tau ma Rica Venturiano in mizerie…Mancator de rhata…DEMNITATE? Ce e aia prostrovane? Stai acolo pe scaun ca de 1 Decembrie au nevoie hahalerele sa le relateze cineva mizeriile si cine e mai indicat decat tot o mizerie….umana….Spala-ti ma Rahatule nadragii cufuriti, ca put prin ecranul televizoarelor…

  4. Anony ,vrei sa spui ca nadragii cufuriti ai lui Gadea ,Ciuvica si Badea put a levantica din pulverizatorul Varanului ?

  5. De când „marele gânditor și formator de opinie” Gușă se tot autoinvita în direct in timpul emisiunii a reușit prin elucubrațiile debitate să facă ca mulți simpatizanți ai emisiunii „Jocuri de putere” să schimbe programul tv.In opinia mea, Gușă este un ciorditor (a furat televiziunea lui Vântu).

    • De data asta ai dreptate , nici Gusa nu e usa de biserica , doar ca nu a fost condamnat ca ciorditorul Voiculescu . Mesajele Antenei 3 prind la un public de varsta lui Voiculescu , astia sunt cei ce se inghesuie si se calca in picioare sa pupe moaste si sa inaugureze catedrale . Mesajele Realitatii la emisiunea lui Rares Bogdan se adreseaza unui public instruit , elevat , tinerilor vigurosi si cei de 30-50 de ani nealterati profund de mentalitatea de dinainte de 89. Viitorul indica clar o reducere substantiala , pana la disparitie , a Antenei 3 , cei cu moastele se reduc pe cale naturala si postul nu o sa mai aiba ” obiectul muncii ”, riscand desfiintarea sau schimbarea grilei cu stiri sportive si muzica . Mai exista si un esantion de gura-casca si de analfabeti carora nu le-a placut scoala ce prefera sa sparga seminte in fata televizorului savurand limbajul licentios si vulgar al tonomatului defect Mircica sau elucubratiile in maniera inchizitoriala ale adventistului farsor , astia vor fi inghititi de societate si o sa li se piarda urma .Conteaza prea putin pe ce canal te uiti , ai posibilitatea sa butonezi diverse programe , esentiala este capacitatea ta intelectuala de a percepe , distinge si selecta ceea ce-ti ”imbogateste intunecata zare cu largi fiori de sfant mister”-Lucian Blaga , de a alege bobul din neghina si de a pune sistematic inca un pilon la fundatia instruirii tale ca individ ancorat in prezentul real. Fara educatie si cultura nu se poate , CULTURA ESTE LIBERTATE ( BILDUNG IST FREHEIT ). Lumea lui Gadea si lumea lui Rares Bogdan sunt doua lumi diferite , o lupta intre vechi si nou , intre perimat si trendul actual , intre nostalgie bolnavicioasa si ancorarea in prezentul imediat , trebuie sa ne adaptam din mers si sa fim in ritm cu schimbarile radicale ce apar pe mapamond pentru a nu risca sa devenim o natiune amorfa si captiva a unor prejudecati invechite care scot Romania din competitia progresului si civilizatiei planetare !

    • Pe Rares Bogdan s-au batut doua televiziuni mari care i-au propus colaborarea si contracte extrem de avantajoase . Pe Gadea nu s-ar bate nimeni , menirea lui este sa pastreze privilegiile imbuibatilor gen Voiculescu si sa fraiereasca prostimea , n-ar paria nimeni pe un cal mort , ar avea loc pe post daca s-ar inventa televiziunile Manipularea si Minciuna .

  6. Sunteti toti spalati pe creier.Ia mai ginditi-va pe unde a vagabondat DEONTOLOGUL,GUSA si unde a facut el avere.Stati si rumegati un pic loazelor!!!!!

    • Parpanghele , de ce ne pui pe jar , spune ce investigatii ai facut si care este rezultatul activitatii tale de detectiv . O fi si asta actionar la TelDrum sau a sifonat banii Crescent impreuna cu Varanul ? Atentie , subiectul articolului nu este Gusa ,buba e alta , da nu strica sa stim si noi ce matrapazlacuri a facut . Spune un patron cinstit si corect de la o televiziune si vom crede in tine , toti o apa si-un pamant . Problemele care deranjeaza sunt vectorii de imagine si politica postului , cine nu pica la pace cu puterea devine suspect . Intr-o democratie autentica presa trebuie sa fie libera , puterea nu reprezinta intreaga masa a alegatorilor , parerile sunt impartite , nu se poate ca un procent de 17-18 % sa astupe gura presei si televiziunilor , segmentul covarsitor al opozitiei are dreptul la libera opinie si exprimare . Meritul lui Gusa este ca a pus la dispozitia opozitiei un post de televiziune care are asa mare audienta datorita prezentatorului de la Jocuri de Putere , asa cum Voiculescu a pus la dispozitia puterii postul Antena 3 secondat de politica servila a Romaniei TV . Toate posturile de televiziune ce au in grila dezbateri politice sunt mai mult sau mai putin aservite unei tabere sau alta , greu sa gasesti echidistanta . Puterea acuza Realitatea ca ii demasca afacerile necurate si actiunile antidemocratice in incercarea de aservire a Justitiei , Opozitia acuza Antena 3 si Romania TV ca manipuleaza la greu pentru restauratie si pastrarea privilegiilor celor din esalonul 2 PCR , ce e asa greu de inteles ? Beneficiarii suntem noi ,avem de unde alege si unde ne uita in functie de convingerile fiecaruia , esti liber sa votezi cu hotii si sa astepti o ciosvarta din ciolan sau sa te opui disperat in a semna pactul cu diavolul si a lupta sa-l invingi , e ca-n hotii si vardistii , depinde in ce parte a baricadei te situezi !

    • MAIKA LAZAR , ai scos steguletul curcueu la fereastra , ti-ai pus pe chelie peruca mov si troncani prin casa invatand sa mergi pe tocuri ? Nebunatico , mi-ai devenit simpatica , vin diseara sa-ti fac cadou o pereche de cercei si un ruj , sa-ti razi mustata si sa apari fotogenica , da-ti cu deodorant de sconcs si pune-ti minijupa rosie , te vreau sexy si dulce , o sa-ti schimb numele in Conchitta , zana mea zglobie ….!!!

  7. Sa nu încetați sa va aduceți aminte ca fuga nevoii materialitati din occident nu difera de fuga nevoii de materialitate din bolsevism. Singura diferența e ca fuga actuala pare cu chip uman. Care e diferența ca ala așteaptă Vinerea Neagra și aleargă disperat după televizoare sau promoții la cutia de chiloti și mama ca aștepta Lunea neagra și alerga după adidași sau frații Petreuș. E o aceiași Mărie dar cu o mai aranjata și cu o mai frumoasa palarie.Daca ala e fentat ca chiloții par mai ieftini, mama alerga degeaba ca mașina nu aducea nimic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger