AcasăNewsMugur Ciuvica si Alin Popoviciu, scandal monstru in direct la tv VIDEO

Mugur Ciuvica si Alin Popoviciu, scandal monstru in direct la tv VIDEO

(foto: rtv.net)

Mugur Ciuvica si deputatul PDL Alin Popoviciu s-au certat in direct, la tv, cei doi contrazicandu-se aprig pe tema presedintelui Romaniei, Traian Basescu.

(foto: rtv.net)

Scandal in direct in cadrul unei emisiuni de la Romania TV intre deputatul PDL Alin Popoviciu si Mugur Ciuvica. Dupa mai multe declaratii in contradictoriu, discutia dintre cei doi a degenerat, acestria ajungand sa se certe ca la usa cortului.

Motivul scandalului l-a reprezentat presedintele Romaniei, Traian Basescu, despre care Mugur Ciuvica a anuntat ca trebuie sa plece de la conducerea statului.

„Ca sa conving un procuror mizerabil basist sa ia in serios, sigur ca nu pot. Eu inteleg asta. Cand nu o sa mai fie Basescu la Cotroceni, atunci o sa fie luate in serios dosarele. Exact cum s-a intamplat cu Nastase”, a spus Mugur Ciuvica.

Replica deputalului Alin popoviciu nu s0a lasat asteptata, acesta acuzandu-l pe Ciuvica de faptul ca ar fi un om platit de Dan Vociulescu, presedintele PC, ca sa acuza PDL-ul.

„Stiti ce nu imi place? Cand un om nu recunoaste ca e platit de Dan Voiculescu de ani de zile, sa dea in astia de la PDL”.

Nici Mugur Ciuvica nu s-a lasat mai prejos, atacandu-l la randul sau pe democrat liberal.

„Domnule Popoviciu, dumneavoastra sa ziceti mersi ca va platesc din banii mei salariul dumneavoastra si nu mai fiti atat de nesimtit incat sa va intereseze de unde imi iau eu banii. Sa ziceti saru’mana, nu sa faceti pe smecherul cu mine, cu banii mei”, a declarat Ciuvica.

Scandalul nu s-a oprit insa aici, deputatul PDL acuzandu-l pe acesta ca ar fi o simpla sluga „nesimtita”.

„Nu fac pe smecherul, ca sunteti o sluga. O sluga nesimtita, care furati din banii stapanului. O sluga care mai si furati din banii aluia care va angajeaza”, a fost replica lui Alin Popoviciu.

author avatar
Ionut Zgimbau
757 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger