Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mr Gay Europe 2018, ales in Polonia

Mr Gay Europe 2018, ales in Polonia

Autor:

Finala concursului Mr Gay Europe a avut loc sambata, la Poznan, in vestul Poloniei, tara catolica si conservatoare unde o mare parte a populatiei respinge homosexualitatea.

 

gay1 Mr Gay Europe 2018, ales in Polonia

Enrique Doleschy (30 de ani) din Germania a fost ales regina balului

Anul acesta, starul gay al Europei a fost ales in persoana lui Enrique Doleschy, un german de 30 de ani. ”Sper ca aceasta ne va ajuta in lupta noastra pentru a obtine aceleasi drepturi ca in restul Europei”, a declarat Pawel Zabilski, organizator al evenimentului.Primind titlul, Enrique Dolesky a subliniat necesitatea acestui gen de evenimente pentru  ” a scoate ceea ce-i mai bun din oameni si de a-i face sa fie mai buni si mai toleranti unul fata de celalalt”.

gay Mr Gay Europe 2018, ales in Polonia

Participants of a Mister Gay Europe 2018 beauty contest are seen taking part in the gay pride parade on the streets of Poznan, August 11, 2018. (Photo by Wojtek RADWANSKI / AFP)

mr gay Mr Gay Europe 2018, ales in PoloniaO parada gay, la care au participat peste 200 de persoane,a avut loc inainte de decernarea premiului. Dar nu pe placul tuturor polonezilor. ”Nu este corect sa acordam privilegii (persoanelor LGBT) sau sa-i ridicam la nivelul familiilor”, a spus Maciej Wiewiorka, activist pro-familie, ostil protestului. Persoanele de acelasi sex nu se pot casatorii sau nu pot adopta copii in Polonia, una din cele mai pioase tari din Europa si unde biserica catolica continua sa joace un rol cheie in societate. Cel mai recent studiu facut in Polonia pe tema homosexualilor (facut de instututul CBOS) dateaza din 2014 si arata ca 70% din persoanele interogate cred ca relatiile homosexuale sunt inacceptabile.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!