Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Motivarea avizului negativ dat cererii de revocare a sefei DNA, trimisa la Cotroceni

Motivarea avizului negativ dat cererii de revocare a sefei DNA, trimisa la Cotroceni

Autor:

Raportul prin care reprezentantii Sectiei pentru procurori din cadrul CSM isi motiveaza, practic, avizul negativ dat in sedinta de acum mai bine de doua saptamani in cadrul careia s-a analizat solicitarea adresata de ministrul Justitiei, si anume propunerea de revocare a Laurei Codruta Kovesi de la sefia Directiei Nationale Anticoruptie a luat calea Cotrocenilor.

 

csm 350x197 Motivarea avizului negativ dat cererii de revocare a sefei DNA, trimisa la CotroceniUn anunt in acest sens a fost facut vineri, dinspre CSM, prin intermediul unui comunicat prin care se transmite ca motivarea a fost “inaintata decidentilor”.

“In urma avizului nefavorabil privind propunerea ministrului justitiei de revocare a doamnei Laura Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii aduce la cunostinta opiniei publice faptul ca hotararea nr. 52 din 27 februarie 2018 a fost motivata si inaintata decidentilor pentru a dispune masurile legale”, suna precizarile oficialilor Consiliului.

Avizul CSM-ului este, trebuie precizat, unul consultativ, decizia finala in aceasta privinta urmand sa ii apartina presedintelui Iohannis.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!