AcasăNewsMotiunea vizandu-l pe Toader, a treia amanare

Motiunea vizandu-l pe Toader, a treia amanare

Desi ar fi trebuit sa fie discutate si supuse votului in cadrul sedintei de plen de luni, ambele motiuni simple aflate pe ordinea de zi au fost amanate. Din primele informatii, pana dupa Paste. Urmatorul termen ar putea fi pe 6 mai.

Daca in cazul motiunii simple pe care au depus-o liberalii la adresa ministrului Finantelor, denumita ”Eugen  Teodorovici – romanii iti cer sa demisionezi!”, e vorba de o prima amanare, in privinta demersului PNL si USR vizandu-l pe colegul sau de Guvern, din fruntea Ministerului Justitiei, se poate vorbi deja despre un al treilea termen pentru dezbatere. Pana acum, nu existase cvorum pentru a se discuta motiunea simpla cu tema ”Justitia –  victima sigura in mainile lui Toader”.

De aceasta data, senatorul PSD Claudiu Manda a explicat ca “in cadrul grupului PSD sunt pareri pro si contra motiunii” vizandu-l pe Toader. Si ca personal va vota aceasta motiune. “Pot sa va asigur, stati linistiti, o sa se discute si o sa se voteze amandoua motiunile”, a mai subliniat Manda.

91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger