Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Motiunea vizandu-l pe Toader, a treia amanare

Motiunea vizandu-l pe Toader, a treia amanare

Autor:

Desi ar fi trebuit sa fie discutate si supuse votului in cadrul sedintei de plen de luni, ambele motiuni simple aflate pe ordinea de zi au fost amanate. Din primele informatii, pana dupa Paste. Urmatorul termen ar putea fi pe 6 mai.

 

toader 350x219 Motiunea vizandu l pe Toader, a treia amanareDaca in cazul motiunii simple pe care au depus-o liberalii la adresa ministrului Finantelor, denumita ”Eugen  Teodorovici – romanii iti cer sa demisionezi!”, e vorba de o prima amanare, in privinta demersului PNL si USR vizandu-l pe colegul sau de Guvern, din fruntea Ministerului Justitiei, se poate vorbi deja despre un al treilea termen pentru dezbatere. Pana acum, nu existase cvorum pentru a se discuta motiunea simpla cu tema ”Justitia –  victima sigura in mainile lui Toader”.

manda 300x300 Motiunea vizandu l pe Toader, a treia amanareDe aceasta data, senatorul PSD Claudiu Manda a explicat ca “in cadrul grupului PSD sunt pareri pro si contra motiunii” vizandu-l pe Toader. Si ca personal va vota aceasta motiune. “Pot sa va asigur, stati linistiti, o sa se discute si o sa se voteze amandoua motiunile”, a mai subliniat Manda.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!