AcasăNewsUPDATE. Inca o amanare in cazul motiunii simple vizandu-l pe Toader

UPDATE. Inca o amanare in cazul motiunii simple vizandu-l pe Toader

Parlamentarii se pun la adapost si in cazurile de conflict de interese si incompatibilitate

UPDATE: Asa cum s-a mai intamplat si pana acum, desi Tudorel Toader a ajuns si miercuri in Camera Superioara a Legislativului, pentru a participa la dezbaterea motiunii pe care o depusesera senatorii PNL si USR la adresa sa, demersul nu a mai intrat in discutia alesilor neamului, fiind amanat inca o data.

E de mentionat faptul ca, pana sa paraseasca sala, Toader – care venise la Parlament cu putin inainte de ora 15 –  a avut o „scurta intrevedere” cu Calin Popescu Tariceanu.

–-

In mai putin de o ora ar urma sa inceapa sedinta de plen a Senatului, pe parcursul careia s-ar putea discuta si supune la vot, dupa trei amanari, motiunea simpla care il vizeaza pe Tudorel Toader.

Este vorba despre motiunea initiata de cateva zeci de senatori de la PNL si USR, care ii cer „demisia de urgenta” lui Tudorel Toader. ”Justitia – victima sigura in mainile lui Toader” se intituleaza demersul Opozitiei, care, iata, ar urma sa fie transat in Senat chiar in ziua in care mai-marii PSD ar urma sa decida asupra eventualitatii inlocuirii ministrului Justitiei din actuala echipa guvernamentala.

Primul punct, insa, pe agenda sedintei de plen de miercuri a Senatului, programata sa inceapa la ora 15, il constituie „Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, precum si a Legii nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie”.

author avatar
Cristina Stefan
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger