Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Motiunea simpla la adresa ministrului Culturii, dezbatuta

Motiunea simpla la adresa ministrului Culturii, dezbatuta

Autor:

Odata ce s-a incheiat “Ora prim-ministrului”, in cadrul careia sefa Guvernului a raspuns chemarii parlamentarilor liberali de a veni sa “le explice romanilor unde sunt banii din cresterea economica”, sedinta de marti a deputatilor va continua cu o alta initiativa depusa de alesii neamului de la PNL.

 

ministru 1 350x173 Motiunea simpla la adresa ministrului Culturii, dezbatutaSi anume motiunea simpla initiata de 106 deputati de la Opozitie – de la PNL, USR si PMP- la adresa ministrului George Ivascu. Dezbaterea acestui demers figura in program incepand cu ora 17, insa a aparut o decalarare, generata tocmai de “Ora prim-ministrului”.

Votul final asupra acestei motiuni simple, intitulate “PSD calca in picioare cea mai mare sarbatoare a romanilor de pretutindeni – Centenarul Marii Uniri”, va avea loc in cursul zilei urmatoare.

“Prezenta motiune aduce in atentie apararea intereselor sectorului cultural, ale institutiilor din domeniu si oamenilor implicati si, in acelasi timp, subliniaza necesitatea urgenta a solutionarii problemelor cu care se confrunta acest mediul sub actuala guvernare”, sustin semnatarii demersului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!