Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Motiunea PNL impotriva ministrului Muncii, supusa azi la vot

Motiunea PNL impotriva ministrului Muncii, supusa azi la vot

Autor:

La doua zile de cand a fost dezbatuta in plen, motiunea simpla pe care au depus-o deputatii PNL la adresa ministrului Lia Olguta Vasilescu – prima la adresa unui reprezentant al Cabinetului Dancila, de la investirea acestuia – va fi supusa votului alesilor din Camera Inferioara a Legislativului.

 

Parlament plen Narcis Pop 291 350x234 Motiunea PNL impotriva ministrului Muncii, supusa azi la votMotiunea PNL a fost numita “Lia Olguta Vasilescu – Ministrul Minciunii si al Injustitiei Sociale” si este menita a o sanctiona politic pe social-democrata aflata in fruntea acestui minister, indeosebi pe fondul a ceea ce initiatorii considera a fi esecul legii Salarizarii. Liberalii au in vedere si legea pensiilor, aflata in lucru.

Textul integral al motiunii poate fi cititi AICI.


1 Comentariu la Motiunea PNL impotriva ministrului Muncii, supusa azi la vot

  1. violeta

    Dece legea pensiilor 263/2010 a actionat ,,retroactiv ” , conform constitutiei art.15 , al 2 . ,,LEGILE POT FI APLICATE NUMAI PENTRU DISPOZITII VIITOARE . Ce s-a facut , a fost neconstitutional. Consider ca trebuiesc recorectate toate punctele de pensii / persoana pensionata , cu timp de cotizare si aplicare de procente legale (indexate ) pentru cei ce au fost obligati sa se pensioneze inainte de termen ca virsta , cu un an- doi.

    Sa se recalculeze absolut toate pensiile aflate in plata , nu numai cele de dupa 2011 . E POSIBIL CA UNELE PENSII SA FI FOST GRESIT CALCULATE .


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!