AcasăNewsMotiunea la adresa ministrului Plumb, la votul senatorilor

Motiunea la adresa ministrului Plumb, la votul senatorilor

(foto: Facebook)

Reveniti la munca, in a treia zi de Pasti, senatorii au trecuta pe ordinea de zi a sedintei de marti dezbaterea si votul asupra motiunii simple initiate de grupul parlamentar PNL si cel al PMP la adresa ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

Ministrul Plumb, vizat de motiunea Opozitiei (foto: Facebook)

Demersul principalelor formatiuni de Opozitie a fost numit „Absorbtia banilor comunitari- o catastrofa marca PSD-ALDE”. Procedurile in privinta motiunii simple urmeaza sa inceapa peste cateva ore, adica in jurul orei 16.

Concret, semnatarii demersului ii cer ministrului social-democrat al Fondurilor Europene sa plece din functie. „Rata de absorbtie a banilor europeni a devenit, in mod evident, deplorabila, principalul responsabil pentru acest esec total fiind conducerea Ministerului Fondurilor Europene. (…) Stimata doamna Ministru Rovana Plumb, Daca aveti decenta necesara, va solicitam in mod expres sa demisionati de la conducerea Ministerului Fondurilor Europene! Ati dovedit ca nu sunteti in stare sa aduceti in tara banii pe care Uniunea Europeana ni i-a pus la dispozitie. Uniunea ne da, dar nu ne baga si in traista”, sustin, intre altele, initiatorii motiunii.

author avatar
Cristina Stefan
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger