AcasăNewsMotiunea la adresa ministrului Fondurilor Europene, respinsa

Motiunea la adresa ministrului Fondurilor Europene, respinsa

Liviu Dragnea i-a suflat Rovanei Plumb sefia PSD

Demersul initiat de mai multi senatori apartinand grupurilor parlamentare ale PNL si PMP a fost dezbatut si supus votului in cursul dupa-amiezii de marti.

Soarta motiunii era previzibila, data fiind aritmetica parlamentara

Astfel ca senatorii care au fost prezenti la sedinta de plen si-au exprimat optiunea de vot, iar la final s-a aflat ca au fost 40 de voturi in favoarea motiunii indreptate catre Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, 72 impotriva si o abtinere. Drept urmare, motiunea simpla intitulata „Absorbtia banilor comunitari- o catastrofa marca PSD-ALDE” -prin care i se cerea demisia ministrului social-democrat, invocandu-e, intre altele, faptul ca „rata de absorbtie a banilor europeni a devenit, in mod evident, deplorabila, principalul responsabil pentru acest esec total fiind conducerea Ministerului Fondurilor Europene” – a fost respinsa.

Rovana Plumb a fost prezenta la tribuna salii de plen si s-a adresat senatorilor prezenti la sedinta din cea de-a treia zi de Pasti.

author avatar
Cristina Stefan
91 afisari

1 COMENTARIU

  1. ACESTI TICALOSI , PRECUM PUIUL DE MILITIAN BOLSEVUC CU 1,5 NEURONI, REPETENTUL NATIUNII, RETARD ORDINAR TREBUIE SCOS IMPREUNA CU EVREII PE CARE II PUPUA IN KUR ( CA TRADATOR DE TARA) CAT MAI URGENT DIN POLITICA TARIIIIIIIIIIIIIIII …….PRIN ORICE MIJLOACE ……….PASNICE………………. ACELASI REGIM TREBUIE APLICAT SI LUI PROSTARICEANU NIMFOMANU, SI TUTUROR POLITRUCILOR IMPOSTORI SEMIDOCTI SI MAIOTI CARE AU CAPTURAT SI INGROPAT RO DUPA 1990.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger