Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Motiunea la adresa ministrului Fondurilor Europene, respinsa

Motiunea la adresa ministrului Fondurilor Europene, respinsa

Autor:

Demersul initiat de mai multi senatori apartinand grupurilor parlamentare ale PNL si PMP a fost dezbatut si supus votului in cursul dupa-amiezii de marti.

 

Rovana Plumb 1 350x221 Motiunea la adresa ministrului Fondurilor Europene, respinsa

Soarta motiunii era previzibila, data fiind aritmetica parlamentara

Astfel ca senatorii care au fost prezenti la sedinta de plen si-au exprimat optiunea de vot, iar la final s-a aflat ca au fost 40 de voturi in favoarea motiunii indreptate catre Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, 72 impotriva si o abtinere. Drept urmare, motiunea simpla intitulata “Absorbtia banilor comunitari- o catastrofa marca PSD-ALDE” -prin care i se cerea demisia ministrului social-democrat, invocandu-e, intre altele, faptul ca “rata de absorbtie a banilor europeni a devenit, in mod evident, deplorabila, principalul responsabil pentru acest esec total fiind conducerea Ministerului Fondurilor Europene” – a fost respinsa.

Rovana Plumb a fost prezenta la tribuna salii de plen si s-a adresat senatorilor prezenti la sedinta din cea de-a treia zi de Pasti.


1 Comentariu la Motiunea la adresa ministrului Fondurilor Europene, respinsa

  1. EMIGRANTUL

    ACESTI TICALOSI , PRECUM PUIUL DE MILITIAN BOLSEVUC CU 1,5 NEURONI, REPETENTUL NATIUNII, RETARD ORDINAR TREBUIE SCOS IMPREUNA CU EVREII PE CARE II PUPUA IN KUR ( CA TRADATOR DE TARA) CAT MAI URGENT DIN POLITICA TARIIIIIIIIIIIIIIII …….PRIN ORICE MIJLOACE ……….PASNICE………………. ACELASI REGIM TREBUIE APLICAT SI LUI PROSTARICEANU NIMFOMANU, SI TUTUROR POLITRUCILOR IMPOSTORI SEMIDOCTI SI MAIOTI CARE AU CAPTURAT SI INGROPAT RO DUPA 1990.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!