AcasăNewsUPDATE 2 - MOTIUNEA DE CENZURA Sorina Placinta, in lacrimi in timpul...

UPDATE 2 – MOTIUNEA DE CENZURA Sorina Placinta, in lacrimi in timpul unei discutii cu Udrea -VIDEO

UPDATE 2 Placinta nu a participat la votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu.

UPDATE 1: Sorina Placinta a spus ca va vota motiunea de cenzura. „Da, votez!”, a afirmat Placinta. Intrebata daca puterea o ameninta, in cazul in care voteaza motiunea, senatorul PDL a spus, vizibil deranjata de insistentele presei: „Pe mine, in secolul XXI, nu ma mai poate ameninta nimeni”.

Sorina Placinta a izbucnit in lacrimi, vineri, in Parlament, in timpul unei discutii cu presedintele organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea. Intrebata de jurnalisti care a fost motivul pentru care a plans, Placinta a raspuns: „pentru ca ma doare burta”!

Pe fondul zvonurilor ca Placinta ar pleca din PDL catre PNL, lucru negat cu doar cateva minute inainte chiar de catre Elena Udrea, democrat-liberala a fost zarita cu lacrimi in ochi, in timpul unei discutii cu liderul PDL Bucuresti. Vizibil afectata, Sorina Placinta a vorbit pret de cateva minute cu Elena Udrea. Cand au inteles ca presa filmeaza momentul, mai multi PDL-isti, printre care Theodor Paleologu, au incercat sa o „mascheze” pe Sorina Placinta din calea obiectivelor camerelor mass-media. La scurt timp dupa aceea, Placinta a fost condusa catre iesirea din sala de senatorul Radu F. Alexandru.

La usa, Placinta a refuzat sa discute prea mult cu jurnalistii care voiau sa afle de ce a plans. „Am plans in plen pentru ca ma doare burta, pentru ca nu va mai saturati sa umblati dupa familia mea”, a spus Sorina Placinta.

Elena Udrea: Nu cred ca Placinta pleaca la PNL. Motiunea de cenzura nu va trece

342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger