AcasăNewsMOTIUNEA DE CENZURA Premierul Ungureanu: "Altii trebuie sa aiba emotii, nu eu"

MOTIUNEA DE CENZURA Premierul Ungureanu: „Altii trebuie sa aiba emotii, nu eu”

Inaintea inceperii sedintei Parlamentului, premierul Ungureanu a declarat ca nu are emotii. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului, depusa de USL saptamana trecuta, intitulata „Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!”, este dezbatuta si votata astazi, in cadrul sedintei comune a Senatului si a Camerei Deputatilor.

„Altii trebuie sa aiba emotii, nu eu”, a declarat premierul Mihai Razvan Ungureanu, la intrarea in sala Parlamentului.

Iata si alte declaratii ale politicienilor, inainte de inceperea sedintei in care se dezbate si voteaza motiunea de cenzura depusa de USL impotriva Guvernului:

„Mult a fost putin am ramas, votam motiunea si numaram voturile, din partea mea, a PNL si USL nu veti avea nicio surpriza. Nu am de unde sa stiu ce vor face unii democrat-liberali. Discutam dupa trecerea motiunii, daca asta se intampla”, a declarat Crin Antonescu, presedintele PNL si copresedintele USL.

Parlamentul dezbate si supune la vot motiunea de cenzura impotriva Guvernului

„Nu cred ca voi vota. Vreau sa vad majoritatea USL-ului”, a declarat purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu.

„Nu stiu, oferta pe care mi-a facut-o cu motiunea cu USL, nu prea ma pune in situatia sa ma ridic din fotoliu. Motiunea asta nu are obiect. O sa avem o mica problema cu Europa. Nu e momentul fericit pentru Opozitie sa preia puterea. Diferenta de 6-7 parlamentari este enorma”, a precizat Silviu Prigoana, candidatul PDL la primaria Capitalei.

author avatar
Cristina Stefan
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger